Home Érdekes! Durván támadják ultraszexi, karcsú fotója miatt Tóth Verát

Durván támadják ultraszexi, karcsú fotója miatt Tóth Verát

by Krisztina

Fotója nem mindenkinél aratott osztatlan sikert.

 

A csodás hangú énekesnő jó ideje csak úgy dobja le magáról a kilókat, gyakori posztjaival pedig lelket szeretne önteni azokba a követőibe, akik szintén szeretnének lefogyni – mondván, ha neki sikerült, nekik is fog.

De nem mindenkinél aratott sikert legutóbbi posztja, amihez csak ennyit írt Vera: “ilyen vagyok” “ez van” “ezzelmáréletemvégéig”.

A sok rajongó méltatás mellett több negatív kommenttel is számolnia kell. Van, aki pedig nagyon csúnyán nekiment az énekesnőnek.

„Gyomorgyűrűvel, műtéttel, sok pénzzel könnyű, amíg be nem indult a szekered, miért nem sikerült?! Ja, és nem az irigység beszél belőlem, 40 éves vagyok, 11 éves fiú édesanyja, 12 órában dolgozom az egészségügyben és 53 kg vagyok.”

„Nekem  baromi nagy küzdelemvolt leadni a kilókat mint lelkileg, mint fizikálisan. Nem pénz kérdése volt, de ezt most nem részletezem. Amikor beindult a szekerem, 18 éves voltam. Ha az egészségügyben dolgozol, biztos láttál már hormonális betegségben elhízott tinédzsereket. Nos, én egy ilyen voltam. Viszont míg tini éveimet tapostam, nem akartam lefogyni. A nagyon nagy késztetés kb. 5-6 éve jött meg…” – írja egy másik kommentező, de írása második részében a fütyi szó is előkerült.

Ilyen vagyok. 😇💪🏻❤️ #ezvan #ezzelmáréletemvégéig

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

You may also like