Home Érdekes! Durván kiosztotta Bochkor Gábort Pintér Tibor! Elege lett a rádiósból!

Durván kiosztotta Bochkor Gábort Pintér Tibor! Elege lett a rádiósból!

by Krisztina

Budapest — Pintér Tibor (43) berágott Bochkor Gáborra (53)! A Music FM népszerű műsorvezetője ugyanis élő adásban arra utalt, zaklatott egy nőt a Nemzeti Lovasszínház vezetője, aki mélységesen felháborodott ezen.

Az Önindító sztárja napokig köszörülte a nyelvét a színészen, aki nyíltan vállalja, hogy jelenleg egyedülálló férfiként aktívan ismerkedik. Pintérnek az nem is fáj, hogy Bocsiék a csajozási szokásaival zrikálják, sőt még azon is élcelődhetnek, hogy a most érettségiző lányának barátnőire fáj a foga.

Az azonban már nála is kiverte a biztosítékot, hogy a Music FM reggeli műsorában szóba került, Pintér nőket zaklat. Bocsiék a csütörtök reggeli adásban beszéltek arról, telefonált nekik egy hallgatójuk felesége, aki elmesélte, Pintér annak ellenére próbálta őt „felszedni” a februári Story-gálán, hogy tudta, férjnél van. Sőt, a színész nem fogadta el a nemet. Pintér Tibor ezt hallván nagyon meglepődött, és hangot is adott felháborodásának.

– Soha senkit nem zaklattam! Nem csak azért, mert volt gyerekszobám és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. A gálán sem tettem ilyet, bárki is állítja az ellenkezőjét. Lehet, hogy valaki így szeretné magára felhívni a figyelmet, érdekes módon fejezi ki a csodálatát – dühöngött Pintér, akinek az is fáj, hogy Bochkor és műsorvezetőtársa, István Dániel egyáltalán beszámoltak a hívásról, de nem nevezték meg a másik felet, így csak az ő hírnevével játszottak. – Napok óta beszéltek rólam Bocsiék, amellyel idáig semmi bajom nem volt, hiszen értem a viccet. De van egy határ, és azt hiszem, Bochkorék ezt átlépték.

A színész ráadásul szeretné, ha elnézést kérnének tőle.

– Szeretnék elégtételt kapni ezért! Például beszélhetnek arról, milyen sikeres a Nemzeti Lovasszínház, és milyen keményen dolgozom, napi 10-12 órát azért – jelentette ki Pintér. – Zaklatni meg maximum a munkatársaimat szoktam, legfőképpen amiatt, ha nem dolgoznak jól .

Szerettük volna megkérdezni Bochkor Gábort is a történtekről, ám nem reagált megkeresésünkre. Háder György, az Önindító szerkesztője elmondta, hogy azért döntöttek a történet beolvasása mellett, mert a hölgy ezt szerette volna. Ő kereste meg a csatornát, csak hangját és nevét nem adta, hogy ne legyen beazonosítható.

Forrás

Hirdetés

You may also like