Home Érdekes! Buszsofőr megszégyenítette a lányát, amit az anya reagált, nagyon megható

Buszsofőr megszégyenítette a lányát, amit az anya reagált, nagyon megható

by Judith

Sokan nagyon komolyan veszik a mondást – szemet szemért- és e szerint is élik az életüket. Egy texasi anya azonban elhatározta, hogy megtanít a lányának egy fontos leckét, mégpedig, hogy hogyan kezeljen a helyén olyan érzéseket, mint a düh, szégyen és mindenek felett, hogyan reagáljon ilyen helyzetekben.

Holly Wright, Lexi (14) édesanyja. A kislány egy napon sírva szállt le az iskolai buszról, mert a sofőr megszégyenítette. Elmesélte, hogy térdelt az ülésen, miközben egy barátnője haját fonta. A sofőr lefékezte a buszt és ordibálni kezdett vele 10 percig az iskolatársai előtt.

Az édesanyja elmondta neki, hogy nem volt valami biztonságos olyan pozícióban ülni egy mozgó járművön, de elismerte, hogy a sofőr reakciója túlzó volt. Így Holly elhatározta, hogy tesz valami igazán megdöbbentőt. Ahelyett, hogy hasonlóan cselekdett volna, mint a sofőr, a szeretet jele képpen sütit sütött annak a személynek, aki a lányát megbántotta. Mélyen tudta, hogy a sofőrnek bizonyára rossz napja lehetett és inkább szeretetre lenne szüksége, hogy hasonló helyzetben máshogyan tudjon reagálni olyan dolgokra, amelyek zavarják őt.

A következő reggelen Lexi megjelent a sütikkel és a sofőr nem volt képes elhinni, hogy mi történik. A lány cselekedete meghatotta és megkérdezte, “Egy ölelést is kaphatnék?”

Ez egy gyönyörű lecke a szeretet dolgokat formáló erejéről. A kedvesség, nagylelkűség és szeretet nagyon is fertőző. Terjesszük!

 

Hirdetés

You may also like