Home Érdekes! Botrányt csinált Aradszky temetésén Karda Bea! Sokan felháborodtak…

Botrányt csinált Aradszky temetésén Karda Bea! Sokan felháborodtak…

by Krisztina

Nagyon sok emberben felháborodást keltett az, amit Karda Bea művelt Aradszky temetésén, a gyász és a fájdalom kellős pillanatában.

Aradszky László temetése a Szent István Bazilikában volt, ahol az ott megjelent gyászolóknál alaposan kihúzta a gyufát Karda Bea viselkedése.

A szombat délutáni gyászbeszéd kellős közepén ugyanis az énekesnő interjút adott az egyik televíziós csatornának.

Mindezt pedig nem elvonultan és halkan tette, hanem a gyászolók mellett, a bazilika kellős közepén.

A temetés egyik szervezője az elején megkért mindenkit, hogy az interjúkat és hasonló dolgokat a végén rendezzék, hogy ne zavarják eközben a gyászoló embereket.

Bea ezzel szemben cselekedett és amikor megkérték, hogy ne zavarjon senkit, csak annyit válaszolt, ne aggódjanak gyors lesz és csendben fog majd beszélni. -írja a ripost.hu.

A közjáték után Bea azonnal éles támadások kereszttüzébe került, ezért úgy döntött, megvédi magát. Elmondta álláspontját:

‘Senkit sem zavartunk, nem a sorok között álltunk, hanem a szélén. Merő rosszindulat és gonoszság az a feltételezés, hogy zavartam. Egyszerűen az történt, hogy a többi művész már bent ült, én pedig kicsivel később érkeztem, ezért engem talált meg a kamera, hogy mondjak valamit Laciról. Mindössze tíz másodpercig tartott az egész, és halkan beszéltem’

– magyarázta Karda, aki szerint csak egy túlbuzgó biztonsági őr szólt rá.

Hirdetés

You may also like