Home Érdekes! Borbás Marcsi és férje megteszik! Nem akármire készülnek!

Borbás Marcsi és férje megteszik! Nem akármire készülnek!

by Krisztina

Borbás Marcsit egyáltalán nem érdekli a kora, és bár még ez a szakasz az életében arrébb van, de már most készül nyugdíjas éveire.

Borbás Marcsi nyugdíjas éveit igazán egyedi módon képzeli el: elhagyná a csillogást és visszatérne a vidéki közegbe, ahol ő maga is felnőtt és falun elevenítené fel ismét az emberi értékeket, amiket gyerekként megtanult.

“Gyerekkoromban a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy a saját soromat gyomlálom és kapálom a veteményesben. Persze, akkoriban ezért nem igazán lelkesedtem, ma viszont hálás vagyok érte.

Emlékszem, hogy amikor a szüleimmel a földeken dolgoztunk, a munka közben beszélgettünk. Reggeltől estig. Ezzel az idő is ment, és egy olyan kötődést és tartást alakított ki bennem, amelyek egész életre elkísérnek. Szerintem az az igazi élet, ha valaki gazdálkodik.

Nagyon is kedvemre való életforma. S bár most sem a fővárosban lakunk, még messzebb vágyom. Vissza, Madarasra, vagy valami hasonló vidékre. Ugyanis vágyom arra, hogy a fősodorból kilépjek, elköltözzek valahová falura, és aztán kizárólag lekvárfőzéssel, befőzéssel, gazdálkodással foglalkozzak.

Persze a lekvárfőzés ma is megvan, és mindenfélét elteszek. Egyszerűen azért, mert én így relaxálok” – mesélte egy régebbi interjúban Marcsi.

Marcsi nézeteit pedig osztja párja is, akivel már most együtt készülnek a vidéki nyugdíjas évekre. Már vettek egy lepusztult gyümölcsöst és ha már elérik azokat az éveket, amikor nem dolgoznak, akkor ide költöznek vissza, itt szeretnének majd gazdálkodni.

A csinos műsorvezető imádja a lovakat és magát a lovaglást is. Bár volt egy súlyos lovasbalesete, aminek következtében a könyökét műteni kellett,de ez sem tántorította el őt ettől a hobbitól.

Ezt követte egy súlyos motorbaleset, amiben Marcsi csuklója szilánkosra tört. Hosszú ideig nem tudta jobb kezét használni, de mára már minden a régi. – írja a blikkrúzs.

Hirdetés

You may also like