Home Érdekes! Berki Krisztián senkit nem kímélt – Elmondta a véleményét a Schobert-botrányról és páros lábbal beleszállt Kulcsár Edináékba is

Berki Krisztián senkit nem kímélt – Elmondta a véleményét a Schobert-botrányról és páros lábbal beleszállt Kulcsár Edináékba is

by Krisztina

Berki Krisztián másfél hónapig nyaralt Amerikában, a Bahamákon, Miamiban, New Yorkban, és közben nem tévesztette szem elől az utóbbi hónap viharos celebbotrányát, amit Schobert Norbi generált videójával.

 

“Szerintem Norbi töketlen, ezért szólt be az anyukáknak, pedig inkább a kövér pasiknak kellett volna – itélkezett az izomceleb, de Kulcsár Edina szépségkirálynő férjének, Csutinak is odaszúrt egy erőset:

” Hallottam, ennek kapcsán Kulcsár Edina férje megjegyzést tett rám, mert Norbi támogatta a könyvem kiadását. Csakhogy Kulcsár Edináék erkölcsileg vállalhatatlanok. Visszataszító, hogy előző évben szponzorált tartalmakkal milliókat kaptak Norbiéktól. Hogy Edina férjének milyen erkölcsi alapja volt ítélkezni? Erre elég, ha annyit mondok, hogy Csuti a legjobb barátjától vette el a barátnőjét…” – mondta Hajdú Péterrel készített interjújában Berki Krisztián, ami az indirekt.hu-n jelent meg.

Itt megnézheti a teljes interjút:

 

Hirdetés

You may also like