Home Érdekes! Balla Eszter megmutatta gyönyörű Down-szindrómás kislányát

Balla Eszter megmutatta gyönyörű Down-szindrómás kislányát

by Krisztina

A színésznő a Nők Lapja címlapján mutatta meg gyönyörű kislányát.

Legutóbb Dobó Kata Kölcsönlakás című filmjében láthattuk a háromgyerekes Balla Esztert, aki szinte alig változott valamit, hogy szerepelt a Kontrollban. Balla Eszter ma már háromgyerekes anyuka, életének legnagyobb részét gyerekei teszik ki, de lassan a színpadra is visszatér.

A színművész most a Nők Napja címlapján mutatta meg legidősebb, Down-szindrómás kislányát, aki sajátos nevelést igényel.

„Emma nyilván érzelmileg sokkal érettebb, mint Adél (a színésznő 5 éves lánya – a szerk.). Azt hiszem, már azt is érzi, hogy ő más, mint a többi gyerek. (…) Akkor jöhetett rá, amikor iskolába került. Egy speciális intézménybe írattuk be, ahol hasonló képességű gyerekek tanulnak, és mivel előtte integrált óvodába járt, hamar megérezte a különbséget” – nyilatkozta a lapnak Balla Eszter.

“Nagyon bízom a lányomban, ugyanakkor igyekszem őt reálisan látni. Időnként így is meglep, például álmomban sem gondoltam volna, hogy első osztály végére megtanul írni-olvasni, de így lett. Gyönyörű kislány, sok örömet szerez nekünk. Büszkék vagyunk rá.” – mesélte a színésznő.

A Nők Lapja egy videót is közzétett a fotózásról:

Hirdetés

You may also like