Home Érdekes! Babájuk született, ami a család kutyáját sem hagyta hidegen. Szívmelengető ahogyan viselkedik a picivel!

Babájuk született, ami a család kutyáját sem hagyta hidegen. Szívmelengető ahogyan viselkedik a picivel!

by Judith

Akik állatot tartanak otthon, általában mind úgy érzik, hogy az az állat ugyanúgy a család része, mint bárki más. Ugyan nem tud beszélni, legalábbis nem azon a nyelven, mint mi, ettől függetlenül számos módon képes velünk kapcsolatot kialakítani és tapasztalhatjuk is, hogy neki is megvan a saját személyisége.

 

Nagy szokott lenni az izgalom a szülők körében, amikor új jövevényt várnak a családba. Vajon milyen lesz az állat reakciója? Hogyan fog viselkedni a babával? A baba hogyan fog reagálni? Milyen lesz a kapcsolatuk? Hogyan alakul ezután a légkör Hasonló volt a helyzet Elizabeth Spence és családja esetében is, de hamar kiderült, hogy az ő esetükben semmi ok az aggodalomra.

 

Elisabeth és párja még jóval azelőtt szerezték Nora-t, az angol pointert, hogy a családalapításon, gyerekvállaláson gondolkodtak volna. A kutya nagyon közel került a szívükhöz. Azóta elteld nem kevés idő alatt három gyermekük született, lett még három kutyusuk és két cicájuk is. Ez a kedves kis kompánia pedig olyan tökéletesen megvan, hogy annál kívánni sem lehetne jobbat. A gyerekek egészen csecsemőkoruktól állatok közelében voltak és közöttük és négylábú pajtásaik között rendkívüli kapcsolat alakult ki.

 

A kicsi fiút kezdetektől védelmezi Nora

Nora, Archie születése óta nem mozdul a kisfiú mellől. Igazán különleges viszony alakult ki kettejük között. Szinte mindig együtt alszanak, van, hogy Nora bemászik hozzá a kiságyba is. Azóta pedig, hogy Archie elkezdett járni, Nora mindenhol a nyomában van. Figyeli hová megy, mit csinál, vigyáz rá játék közben, leül hozzá az asztalhoz, ha eszik.

 

A szülőket is lenyűgözi az a látvány, amit ketten nyújtanak, és szívesen kapják lencsevégre ezeket az igazán megható pillanatokat, amiket nagy örömmel osztanak meg a netes közönséggel az Instagram oldalukon.

Kivétel nélkül mind imádnivalók!

Hirdetés

You may also like