Home Érdekes! Az ő feladata a betegek szállítása. Egy nap azonban a kamera rögzítette mit csinál a betegekkel! Ettől padlót fogsz!

Az ő feladata a betegek szállítása. Egy nap azonban a kamera rögzítette mit csinál a betegekkel! Ettől padlót fogsz!

by Judith

Lindon Beckford egy tehetséges énekes aki legkülönlegesebb színpadon dalolhat – annak a kórháznak a folyosóin, ahol betegszállítóként dolgozik.

Miközben betegeket szállít át egyik terméből a másikba, kellemes énekhangjával nyugtatja a páciensek idegeit és gyógyítja lelküket. Habár ezáltal a betegek szorongásait oldja, Beckfrod maga is pánikrohamoktól és szorongástól szenved.

 

Vala éjszakai klubok színpadain énekelt, de ahogy a szorongás eluralkodott rajta, ez árnyékot vetett a teljesítményére. „Elfelejtettem a dalszövegeket” –mondta. A pánik megőrjít, ideges leszel…elkezdesz egy dalt, de rossz szólamban és be sem tudod fejezni. Végül orvosi segítséget keresett és szorongásoldó gyógyszert íratott fel, amit csak akkor szed, ha nagy közönség előtt kell szerepelnie.

Beckford felelevenített egy esetet, amikor az egyik beteg arra kérte, hogy énekeljen neki Elvis-től. Egy Elvis dal sem jutott az eszébe és a jól ismert szorongás beütött. A teljes lista eltűnt a fejéből. Beckfordnak mindig le kell nyugtatnia magát és arra koncentrálni, hogy mennyi örömet okoz a tehetségével a pácienseknek.

Nem minden nap sétegalopp számára, azonban örül annak, hogy ennyi sok embernek képes mosolyt csalni az arcára a hangjával. Ez egyik páciens, Vera ezt mondta róla: „Ő nem csak egy férfi, aki szállít minket, hanem valaki, aki felvidít, bearanyozza a napunkat. Talán nem egy orovos, de az biztos hogy különleges gyógyító hatással van ránk.”

Kérlek oszd meg családoddal és barátaiddal.

 

Hirdetés

You may also like