Home Érdekes! Az esküvőjük után 19 nappal, a képeket nézegetve rájött az igazságra!

Az esküvőjük után 19 nappal, a képeket nézegetve rájött az igazságra!

by Krisztina

Justice és Jeremy tavaly házasodtak össze. Gyönyörű, mesébe illő ceremónia volt, olyan, amelyet egyikőjük sem fog elfelejteni. A sors azonban csúnya játékot űzött velük.

YOUTUBE / NBC NEWS

Miután átélték életük legszebb napját, három héttel később Justice szörnyű autóbalesetet szenvedett. Szerencsére túlélte és nem volt semmi komolyabb sérülése. Az orvosok azonban észrevették, hogy nagyon furcsán kezdett el beszélni és komoly emlékezetkihagyása volt.

Nem emlékezett arra, ami a balesetet megelőző öt hétben történt vele. Egyébként jól érezte magát, de ez az emlékezetkiesés nagyon rossz hatással volt a fiatal pár kapcsolatára.

Mikor megtudta, hogy férjhez ment korábban, rettenetesen kiborult azért, mert nem emlékezett rá. Napokat töltött azzal, hogy az esküvői gratulációkat olvasgatta, vagy fényképeket nézegetett. Remélte, hogy talán így eszébe jut majd valami.

Jeremynek megszakadt a szíve emiatt, de nem tudott felesége szomorúságán enyhíteni. Egyik nap, mikor a lány sírdogálva ült a fényképeket nézegetve, Jeremynek óriási ötlete támadt.

Mivel az esküvő Justicenak annyira fontos volt és talán még az emlékezetét is visszahozza, a fiú arra gondolt, hogy házasodjanak újra össze.

Minden ismerősének elmagyarázta, min mentek keresztül és nagyon sokan támogatták is őket az ötlettel kapcsolatban. De egy esküvő előkészítése időigényes és sok pénzbe is kerül. Jeremynek azonban sikerült 3 millió forintot összegyűjtenie és így az egész esküvőt megismételték pontosan úgy, ahogyan az korábban történt.

Minden egyes részlet pontosan ugyanolyan volt, semmit sem bíztak a véletlenre. A meghívóktól kezdve minden ugyan olyan volt, mint a felesége által oly sokat nézegetett esküvői fotókon.

S egy évvel később Justice ismét a világ legboldogabb nője lett!

Egy komoly megpróbáltatás gyakran szétszakítja a párokat. De Jeremy és Justice pont az ellenkezőjét bizonyították be, érdemes azokért az emberekért harcolnunk, akit szeretünk.

Forrás:  csodalatos.co

Hirdetés

You may also like