Home Érdekes! Az esküvői apa-lánya táncot megszakítja egy hang a múltból, amitől összeomlik a férfi… (videó)

Az esküvői apa-lánya táncot megszakítja egy hang a múltból, amitől összeomlik a férfi… (videó)

by Zsani

Egy esküvő a házasulandó párnak is hatalmas lépés, de a szülők számára is nagy változásokat hoz, hiszen el kell engedniük gyermeküket, hogy saját életet kezdjen.

Az esküvőkön bizony még a legkeményebb emberek is meghatódnak, ám ezen az esküvőn a menyasszony édesapját váratlan meglepetés várta. Az apa mit sem sejtett, de a menyasszony tisztában volt vele, hogy az apa-lánya táncnál valami életreszólóan megváltozik.

Be is következett: a zene ami addig a tánc alapjául szolgált, átváltott, méghozzá egy olyan dal csendült fel, amely gyönyörű emlékeket idézett fel az édesapában, hogy eleredtek könnyei.

A menyasszony rátalált egy olyan régi felvételre, amelyen 3 éves korában énekel egy dalt az édesapjának, hogy mérhetetlenül szereti, és milyen boldog családban élnek.

Amint az apa meghallja lánya hangját elsírja magát, mert olyan régen hallotta már ezt a felvételt. Ez a dal pedig arra emlékezteti, hogy bár lánya most megházasodik és új, önálló életet kezd párjával, mindig az ő pici lánya marad, akit annyira szeret.

Itt mutatkozik meg, egyetlen apró gesztus hatása az emberre, és hogy az ember életébe a legmeghatározóbb dolgok nem a tárgyak, hanem a megélt élmények.

Íme a megható pillanatot megörökítő videó:

Hirdetés

You may also like