Home Érdekes! Az édesanya azt látta, hogy a kukás ember közeledik a fia felé, majd amikor közelebbről megfigyelte, rájött, hogy mi történik!

Az édesanya azt látta, hogy a kukás ember közeledik a fia felé, majd amikor közelebbről megfigyelte, rájött, hogy mi történik!

by Judith

Egy szokásos hétfő, kora reggel, és csakúgy, mint egy általában egy türkiz szemeteskocsi áll meg a kocsifelhajtónál. Az ötéves Daniel izgatottan követi az eseményeket. A kisfiú autista, távolról követi a megszokott procedúrát – még nem sejti, de ez a reggel kicsit más lesz, mint a többi.

 

Ez a történet 2014-ben vírusként terjedt el az interneten és úgy tűnik új fordulójához érkezett. Nem nehéz megérteni, miért.

Daniel Mulligan egyszerűen imád ott állni és nézni, ahogyan a szemétszállítók elvégzi a heti rutinjukat a családi ház előtt Ojai-ban, Kaliforniában. Egyik reggel Manuel Sanchez, türkiz színű kocsijában elhajtva, valóságos szuperhős lett Daniel szemében.

“Egyszerűen imádja. Számára a szemét elszállítása olyan, mint egy szimfónia”- mondta Daniel anyukája, Robin Newberger a San Francisco Chronicle-nek.

Egy idő múlva Daniel még a bátorságot is összeszedte és mosolyogva integetett a szemetes embernek.

“Manuel mindig nagy mosollyal néz Danielre, aki hűségesen, minden hétfő reggel vár rá.”

Ezen a különleges napon Sanchez odahívta Daniel édesanyját, és megkérdezte, hogy adhatna-e Danielnek egy kis ajándékot. Odament a kisfiúhoz egy nagy szemeteszsákkal a kezében, amiben egy játék szemeteskocsi volt!

Daniel korábban már volt egy hasonló játék, de az sajnos  eltörött. Sanchez sok örömet kapott jó tettéért cserébe és lehetővé tette, hogy Dániel újra játszhasson kedven kocsijával! Nézd meg, mennyire örül neki a videóban!

“Az a kisfiú olyan különleges, és bárki szívébe belopja magát, amint látják.”

Sanchez a saját pénzén vette játékot, derült ki a cégtől, amelyik foglalkoztatja. Sanchez maga inkább tartaná meg magának ezt a dolgot. Ilyenek az igazi hétköznapi hősök!

Oszd meg ezt a történetet te is, ha úgy gondolod, hogy a hétköznapi hősök teszik szebbé a világot!

Hirdetés

You may also like