Home Érdekes! Az anyuka a gyermekéhez hajolt, hogy megpuszilja. Amit az újszülött tett, soha nem fogja elfelejteni.

Az anyuka a gyermekéhez hajolt, hogy megpuszilja. Amit az újszülött tett, soha nem fogja elfelejteni.

by Judith

Anya és gyermeke között a kapcsolat bámulatos és úgy gondolom már bőven a születés előtt megkezdődik. Ellentétben egy-egy ember közötti kötelékekkel, ez nem egy lassan induló és az idő múlásával fokozatosan erősebbé váló kapocs, hanem kezdettől fogva erős és az is marad.

 

Valószínűleg épp ezért terjed ez a videó futótűzként az interneten. Megmutatja az anya szeretetét gyermeke felé és viszont. Ezenkívül, imádnivaló, szívmelengető és teljesen mókás is!

A videóban egy anya tartja újszülöttét a karjaiban, és finoman és édesen puszilja meg, mint minden anya a gyermekét. De ekkor valami igazán vicces történik. Amint az anya abbahagyja a puszit, az újszülött csücsöríti az ajkát, mintha egy újabb puszit akarna kérni.

A videóban az anyuka nem tudja visszafogni szívből jövő kacaját. Látni fogod, mennyire meglepődik, hogy csecsemője milyen arckifejezést tud produkálni. A kislány felvillanyozza az egész szobát.

Amikor az anyuka még egy puszit ad a babának, a baba megismétli!

 

Ez a legédesebb dolog, amit az elmúlt időben láttam! Teljesen megértem, hogy az anya miért nem tudja megállni a nevetést. Csodálatos pillanat, amelyet ez az anya soha nem fogj elfelejteni.

Oszd meg ezt a videót, ha szeretnéd terjeszteni a cukiságot!

Hirdetés

You may also like