Home Érdekes! Amit senki még csak nem is sejtett: ez a különbség a sárga és a zöld mosogatószer között!

Amit senki még csak nem is sejtett: ez a különbség a sárga és a zöld mosogatószer között!

by Krisztina

Egészen biztosan mindenkit befolyásol az, hogy melyik mosogatószert reklámozzák többet a tévében! Ha nem is tudatosan, de biztosan befolyásol a választásban, hogy melyik az a termék, amelyikről szebbet, jobbat, tudományosan több bizonyítékot mondanak.

Sokat számít az is, hogy milyen illata, és színe van a mosogatószernek. Tudod, hogy igazából mi a különbség a sárga, és a zöld mosogatószer között?

Mármint, hogy mit befolyásol, hogy milyen színük van. A termék színe semmilyen összefüggésben nem áll azzal, hogy mennyire tisztít, és hatékony az illető mosogatószer-mondta J. Gabriel Causse, színdizájner.

Egy tisztítószermárka bebizonyította, hogy a termék színének hatása van a választásra. Az ideális színt keresték, miközben ugyanazt a mosogatószert ajánlották fel háziasszonyoknak különböző színekben.

A tesztalanyok nem tudták, hogy ugyanazt a mosogatószert használják.

A legtöbben a sárga mosogatószert tartották hatékonyabbnak, a zöldet pedig frissebbnek. A színtelen mosogatószerről úgy gondolták, hogy környezetbarát, és antibakteriális.

A kutatók úgy döntöttek, hogy nem létezik egy ideális színű mosogatószer, mert a választás a háziasszony hangulatától, és intuíciójától függ. A rózsaszínről például sokan úgy gondolják, hogy bőrkímélő tulajdonságokkal rendelkezik.

Egy másik kutatás alapján arra a következtetésre jutottak a szakemberek, hogy a kék színű mosogatószer kapná meg a legmegbízhatóbb, hatékony, és fertőtlenítésből is jeleskedő szavazatot.

Te milyen színű mosogatószert részesítesz előnyben, és miért?

Hirdetés

You may also like