Home Érdekes! A világ első hetes ikrei. Így néznek ki most, 20 év elteltével!

A világ első hetes ikrei. Így néznek ki most, 20 év elteltével!

by Judith

A gyerekek várni nagy dolognak számít, viszont teljesen megszokott dolog. Ami igazán ritka? Ha valaki hetes ikrekkel várandós! És mi az, ami még ennél is rendkívülibb? Ha mind a hét gyermek túléli!

 

1985-ben volt egy anya, aki hetes ikrekkel volt állapotos, de közülük csak hárman maradtak életben. Szerencsére a McCaughey csecsemőinek sorsa máshogyan alakult. Bár az anya, Bobi McCaughey, ugyanolyan esélyekkel nézett szembe. Húsz évvel ezelőtt hét csodagyereknek adott életet.

Bobbi és Kenny McCaughey egyszerű életet éltek Des Moines, Iowa városában. Álmodtak arról, hogy gyermekeik vannak. Sajnos a Bobbi agyalapi mirigyének működése nem volt megfelelő, ezért hormonjaival is gond volt. Szerencsére hosszú idő után végül teherbe esett, és mint minden reménykedő szülőnek, egy álma vált valóra. Bobbie terhes lett az első gyermekével, Mikayla Marie-vel, aki 1996. január 3-án született -, de még több gyereket szeretett volna.

Bobbi-nak olyan gyógyszereket adtak, amely normális szint fölé emelte a hormonjait, ennek következtében hét babával lett álllapotos.

A babák születésének híre vírusként terjedt el. Többek között a Time Magazine-ban is szerepeltek és a Az Oprah Winfrey Show-ban is.

Abban az időben Bill Clinton volt az elnök, és ő is gratulált a szülőknek. A képen látjuk azt a pillanatot, amikor George W. Bush-sal találkoztak!

A család adományokat kapott, köztük házat és ösztöndíjat minden gyermek számára.

Azonban, amikor a gyerekek 10 évesek voltak, a család úgy döntött, hogy abbahagyja az interjút és hasonlókat – belefáradtak a nyilvános szereplésbe.
Sok év telt el azóta, hogy utoljára megjelentek a hírekben. Így néznek ki ma:

Kérjük, oszd meg a cikket az ismerőseiddel, hogy ők is megismerhessék ezt a nem mindennapi történetet!

Hirdetés

You may also like