Home Érdekes! A nap cukisága: a baba, akinek az arckifejezései mindenki szívét rabul ejtik!

A nap cukisága: a baba, akinek az arckifejezései mindenki szívét rabul ejtik!

by Judith

A szülők csak meg akartak osztani pár képet a babájukról,de valahogy netes szenzáció lett belőle. Persze minden gyermek édes és egyedi a maga nemében. Azonban ennél több kell, hogy az emberek egy idegen gyerek fotóit küldözgessék a barátaiknak.

Amikor Molly Mikos eldöntötte, hogy feltölt pár fotót a kisfiáról, ahogyan viccesen grimaszol, nem gondolta volna, hogy ennyien reagálni fognak. Danny volt az első gyermeke, ezért úgy gondolta, hogy minden gyerek ennyire érzelemkifejező. Azonban amikor elkezdték a fiát a „A világ legkifejezőbb babája”-nak hívni, rájött, hogy a fia sokkal érdekesebb mások számár, mint gondolta volna.

Molly azt mondta, hogy Danny ezt valószínűleg az édesapjától örökölte, akit ő „gumiarcúnak” nevez. Látva, hogy mennyi örömet okoz másoknak, a nő eldöntötte, hogy ne hagyja abba a fotók feltöltését a fiáról, így mindenki láthatja Danny arckifejezéseit, aminek a száma növekszik. Ezen a fotón úgy tűnik a kisfickó tudja, hogyan használj a hangját és gyakorolja is teljes szívével, hogy panaszkodhason valami miatt.

Oh, csínyt látunk azon a cuki kis arcocskán? Még meg kell tanulnia, hogyan álcázza a szándékát.

Komolyan, ez tovább tart anyunak, mit kellene, hogy jöjjön végre ée megetesse a kicsi kincsét.

Danny nem mindig elégdetlen, mint ahogy a látszik.Csak vess egy pilantást erre a mosolygó kiskacsára!

Es csak pár fotó Molly  gyűjteményébő, tehát nézelődj még nála.

Hirdetés

You may also like