Home Érdekes! A kutya mindig gazdája hasát szagolgatta, majd kiderült az igazság!

A kutya mindig gazdája hasát szagolgatta, majd kiderült az igazság!

by Judith

A kutyák szaglásuknak köszönhetően képesek érzékelni gazdáiknál bekövetkező hormonális és érzelmi változásokat. Így volt az Mariliana esetében is. Amikor teherbe esett, nem ő volt az első, aki erre rájött, hanem a kutyusa, Matilda.

Matilda kissé hiperaktív és játékos kutya, de egyik nap a vielkedése kezdett megváltozni. Elkezdett kifejezetten védelmező lenni Mariliana mellett és nem engedte, hogy bárki is a közelébe menjen. Ugyan Thomas-szal, Mariliana párjával szemben továbbra is megszokott módon viselkedett.

A fiatal hölgy nem igazán tudta elképzelni, hogy mi történik a kityájával, ezért elvitte őt az állatorvoshoz, mondván, a személyisége más lett és furcsán viselkedik, amikor vele van. Az állatorvos elmondta, hogy ez egy általános reakció a kutyáknál, ha azt érzékelik, hogy a gazdájukkal valami nincs rendben, ezért azt ajánlotta Mariliana-nak, hogy ő menjen el az orvosához.

Mariliana és Thomas már tervezték régebben, hogy babát vállalnak, így amikor a hölgy ciklusa pár napja késett, elvégzett egy terhességi tesztet és pozitív lett. Így már Matilda viselkedése is teljesen világos lett!

Amikor Mariliana elmondta Thomasnak, hogy terhes, Matilda is csatlakozott az ünnepléshez és alig bírta abbahagyni az ugrálást és farokcsóválást. Ő már régen jelezte gazdáinak az örömhírt, de ők, lassú emberi lények ezt nem vették észre.

Lenyűgöző, hogy az állatok mennyire megérzőek tudnak lenni. Ettől a sztoritól csak még jobban szeretjük a kutyákat.

Hirdetés

You may also like