Home Érdekes! 8 trükk Instagramra, amit a felhasználók többsége nem ismer!

8 trükk Instagramra, amit a felhasználók többsége nem ismer!

by Brigitta

Ami teljesen természetes egy magánprofilban (nevezetesen, hogy azt posztolsz, ami éppen eszedbe jut), az nem feltétlenül előnyös egy blogos Instagram folyam esetében.

Megéri pár percet rászánni, és kiválogatni azokat a tanácsokat, melyet segíthetnek.

Mint midig, semmi nem kötelező, és nem minden tipp illik minden használóra. De bízom benne, hogy a lenti, kimerítő lista többeteknek hasznosnak bizonyul.

1. Módjával a szelfikkel.

 

Nyilván vannak egész profilok, melyek egy illető, vagy konkrét életmód (lásd edzés) köré épülnek, de ha a tied nem ezek egyike, akkor nem te vagy rajta a legérdekesebb dolog.

 

2. Óvatosan a gyerek, kaja, és állatos képekkel.

 

Ha ezek körül forog a profil témája, akkor szuper. Ha nem, akkor keverd ízléssel. Túl sok az egyikből, vagy másikból elrettentő lehet a szélesebb közönségnek.

 

3. Aktívan fedezz fel dolgokat!

 

Keress számodra releváns hastagokat. Olyan képeket likeolj, amiket tényleg szeretsz. Ezzel vizuális szívességet teszel magadnak, hisz ezeket fogod látni minden nap. Ugyanakkor hasonló érdeklődésű emberek is könnyebben észre fognak venni, hisz ők is valószínűleg ezeket lájkolják, és kommentelik.

 

4. Közösségi média, tehát legyél aktív tagja a közösségnek!

 

Ne csak a saját képeidet tedd fel. Likeolj, kommentálj, keress kapcsolatokat. Az illemszabályok nagyban ugyanazok, mint élőben. Ha konkrétan valakinek címzed mondanivalódat, ne felejtsd el a ’@’ használatát nevük előtt, hogy megkapják az értesítést.

 

5. Kerüld a kliséket!

 

Lábak a medence szélén, tengerparton, macska, kutya, egyéb háziállat, égbolt, fák, idézetek.
Igen, mind bűnösök vagyunk, de nem mindegy milyen mértékben. A kulcs az önuralom!

Fényképezz, érdekes dolgokat! Nyilván kinek mi az érdekes, de próbálj változatos, különleges dolgokat megörökíteni.

 

6. Használj álló képeket!

Kevesebb részlet veszik el kivágáskor, mint a fekvő képeknél. Jobbat mutat. Nyilván ha ügyes vagy ez nem probléma, de kezdetnek nem árt megfogadni.

 

7. Mesélj a képről!

 

Legyen sztorid. Mutasd meg személyiséged. Ezzel emberibbnek, megközelíthetőbbnek tűnsz, és kommunikálásra buzdítja az embereket. Nem utolsó sorban jobban megértik, miért vannak ott azok a bizonyos képek.

 

8. Készíts tematikát!

 

Nagyon sok népszerű profil van, ami valami különlegeset nyújt, kitűnik a tömegből. Ennek nem kell nagy dolognak lennie, de emelje ki tehetséged. Kell egy kis érzék a színekhez, kompozíciókhoz, de ha „minta” van a profilodon azt általában szeretik az emberek.

Hirdetés

You may also like