Home Érdekes! 60 év házasság után elhunyt a felesége, 2 nap múlva titkos üzenetet talált

60 év házasság után elhunyt a felesége, 2 nap múlva titkos üzenetet talált

by Judith

Jimmy és Billie Breland, egy pár Missisipiből, 60 csodás házasévet töltöttek el szerelemben, felnevelve gyerekeiket és unokáikat.

 

1954-ben házasodtak össze és boldogságuk mindaddig töretlen volt, amíg 2015 nyarán Billie meg nem betegedett.Végül, 2015. január 13-án, 83 éves korában eltávozott. A férjének megszakadt a szíve.

Billie sok éven át iskolai tanárként dolgozott és jellemző volt rá, hogy szerte a házban emlékeztető cetliket hagyott magának.

Két nappal Billie halála után Jimmy észrevett egy papírdarabkát a csekkönyvében, ami szintén egy kis feljegyzés volt. Ugyanakkor ez az utolsó, Billi által írt feljegyzés nem önmagának szólt, hanem Jimmynek.

Amikor Jimmy rájött, hogy ez egy neki szánt üzenet volt, alig hitt a szemények. El sem tudta képzelni, hogy Billie mikor írhatta, de egyértelmű volt, hogy szerette volna, hogy a férje rátaláljon.

A szöveg egyszerű volt, ugyanakkor nagyon erőteljes:

Kérlek ne siratsd a halálomat! Mosolyogj, amiért éltem! Tudd, hogy  én már egy boldog helyen vagyok! Tudom, hogy újra találkozni fogunk! Hamarosan látjuk egymást!

Billie üzenete olyan megnyugvást adott a férjének, amelyre szüksége volt. Mostmár biztos benne, hogy újra találkoznak az örökkévalóban.

Kérlek OSZD meg ezt a csodálatos történetet családoddal és barátaiddal!

Hirdetés

You may also like