Home Divat Hölgyeim figyelem! 3 trükk szempillaspirálhoz, amit bánni fogsz, hogy nem ismertél eddig!

Hölgyeim figyelem! 3 trükk szempillaspirálhoz, amit bánni fogsz, hogy nem ismertél eddig!

by Judith

Amikor tiniként tanultam, hogy sminkeljem magam, emlékszem, hogy megkérdeztem édesanyámat, mi a smink legfontosabb része. Elmondta, hogy néha, amikor rohannék ki az ajtón, igyekezve, hogy a legjobban nézzek ki, a szempillafesték szépen elkenődik.

Ahogyan a legtöbben megtanultuk, van egy pont az életünkben, amikor rájövünk, hogy az anyánknak mindig igaza van.

A szempillaspirál a smink egyik alappillére. Lehetsz a legmegszállottabb szépség fanatikus vagy éppen lehet, hogy a legkevésbé sem érdekelnek a smink cuccok, akkor is tutira fekszik ott valahol egy tubus szempillaspirál a lakásban.

Ez az a terméke, ami a természetes sminkhez is is kiváló és feldobja a tekintetet. Azonban nem számít, hogy mennyi tapasztalatod van a szempillaspirállal, elég valószínű, hogy végig rosszul használtad. Mivel a spirálos, mást sem tesz, mint folyamatosan támogat téged, a legkevesebb, hogy te is adj valamit vissza! Íme a kedvenc spirál tippjeink, amellyel kedveskedhetsz eme kedves smink kellékednek.

  1. Hosszabb pillákért

 

Ha nem mászkálsz műmellekkel, akkor nyugodtan biztosíthatlak róla, hogy műpillákra sem lesz szükséged a lenyűgöző tekintetért. Amit tenned kell, hogy a spirál kefédet a megfelelő szögben tárold.

Valószínű, hogy a spirálod keféjét eddig vízszintesen tartottad, de íme a trükk: fordítsd el függőleges helyzetbe a hosszabb pillák érdekében.Utolsó réteg felvitelénél fordítsd vissza normál vízszintes helyzetbe. Ez nagy volument fog adni a már hosszú pilláidnak.

  1. Állítsd meg az összetapadást

Biztos hallottad már, hogy ha szeretnél megszabadulni a csomósodástól, akkor töröld le a felesleges festéket a keféről egy kendővel. Ez nagy pazarlás! Ugyanakkor a csomósodással mégis kezdeni kell valamit. Nos, ez a tipp majd segít neked ebben, anélkül, hogy kárba veszne a festéked.

Tölts meg egy csészét meleg vízzel és helyezd bele a spirálodat, lezárva. Ez majd fellazítja a festéket és így csomó nélkül tudod majd felvinni a pilláidra.

  1. Ne hagyd kiszáradni

Az egyik legnagyobb aggály a szempillaspirállal kapcsolatban, hogy gyorsan kiszárad. Komoly összeget fizetsz ki egy spirálért, ami aztán pár hét alatt ki is fogy. De ne aggódj, van egy egyszerű mód arra, hogy frissen tartsd olyan sokáig, ameddig csak lehet.

Amikor kihúzod a kefét a tubusból, ne pumpáld. Habár ez egy bevett szokás, így levegőt juttatsz be a tubusba, ami a kiszáradást okozza. Ehelyett csak csavard el a kefét, ha ki akarod venni, és a felesleged kend el gyorsan. Pompás!

Mit szólsz ezekhez a trükkökhöz? Van valamilyen ötleted, hogy hogyan őrizzük meg még jobban ezt a szeretett sminkcuccot? Oszd meg a tippjeidet lentebb kommentben.

Hirdetés

You may also like