Home Érdekes! 3 ideges gyerek lépett színpadra egy Celine Dion dallal…. Ilyen csend még nem volt a nézőtéren! (videó)

3 ideges gyerek lépett színpadra egy Celine Dion dallal…. Ilyen csend még nem volt a nézőtéren! (videó)

by Zsani

Aki tehetségkutatóban próbálkozik, azon bizony eluralkodik az izgalom amire a színpadra léphet. Főleg, ha valamilyen nehéz dalt választott az illető.

Vannak olyan előadók, akik dalainak élvezhetően való előadása nagy falat a versenyzők számára: többek között Whitney Houston, Mariah Carey vagy Elvis Presley is nagy tehetséget követel meg az énekestől.

Ezeket az egyéniségeket nagyon nehéz utánozni. Három gyerek, nagy feladatra vállalkozott: a kanadai énekesnő Céline Dion “The Prayer” című számát választották, amelyet eredetileg Andrea Bocelli operaénekessel adott elő.

Erre a kicsit sem egyszerű dal előadására vállalkozott, és vágott bele Matteo, Claudia és Matteo Markus. Ezek a hihetetlenül tehetséges gyermekek aztán megmutatták mire is képesek!

Amikor Claudia kiáll a színpadra, és elénekli az első pár hangot, a stúdióban síri csend lesz, hiszen mindenkit megbabonáz a kislány elképesztően szép hangja.

A három gyerek a német “The Voice Kids” nevezetű tehetségkutatóban mutatta meg magát.  A közönség és a zsűritagok is lélegzetvisszafojtva hallgatták a gyerekek előadását.

Igaz később egyedül is megcsillogtatták tehetségüket, de ezt az elképesztő előadást bizonyára nem felejtik el, hiszen felnőtteket megszégyenítő profi módon álltak ki a színpadra, és megküzdöttek ezzel a rendkívül nehéz, de gyönyörűséges dallal.

Gyönyörködj te is ebben a lenyűgöző produkcióban:

 

Hirdetés

You may also like