Home Érdekes! 3 fiú után egy kislányt szerettek volna, de az anya hasa nagyobbra nőtt, mint várták…

3 fiú után egy kislányt szerettek volna, de az anya hasa nagyobbra nőtt, mint várták…

by Zsani

Chloe és Rohan Dunstan számára az élet tökéletes volt. Három csodálatos fiúgyermekük, egy csodás otthonuk és szerető családjuk volt – de a fiatal pár tudta, hogy valami hiányzik. Öttagú családjukat csak egy kislánnyal szerették volna még gazdagítani, ezért neki is kezdtek a baba-projektnek.

Chloe igencsak meglepődött, amikor kiderült 3 gyereket hord a szíve alatt

Chloe hamarosan teherbe esett, és a pocija sokkal gyorsabban növekedett, mint azt elvárták volna. A hormonjai az egekbe ugrottak, mindent kívánt, és hirtelen ráeszmélt valamire: ezúttal minden másképp lesz.

Így hát, Chloe és Rohan orvoshoz mentek, hogy megtudják miért nő olyan gyorsan a poci, és miért ilyen intenzív ez alkalommal a hormoningadozás. És ekkor az ultrahangos szakember fontos hírt közölt velük!

Aznap, közösségi oldalán Chloe meg is osztotta, hogy mi történt azon a bizonyos napon az orvos rendelőjében:

„Bementünk az ultrahangos vizsgálatra és elkezdődött a kivizsgálás… csak néztem a képernyőt és biztos voltam abban, hogy két zsákocskát látok. De csak arra gondoltam: „semmiképpen!”. Egy kis idő múlva megszólalt az asszisztens: „Elmondom nektek mit látok. Itt van egy baba, – és gyorsan áttette a vizsgálófejet egy másik helyre a hasamon – és itt egy másik baba.” Elkezdtem reszketni és sírni, és azt mondtam: „Azt akarod mondani, hogy ikrek?” Nem tudtam elhinni. Ránéztem Rohanre és úgy nézett rám, mint akinek fogalma sincs arról, mi történik. Ekkor az asszisztens a vizsgálófejet a két baba közé helyezte, és azt mondta: „És itt van a harmadik!”

Chloe és Rohan azt hitte, hogy egy hattagú családjuk lesz, de úgy néz ki nyolctagúra bővülnek. Azért ez egy kicsit megváltoztatja a dolgokat!

Az ultrahangos vizsgálat után az orvos is bejött a szobába, hogy elmondja, a három közül két baba nagyon jól fejlődik, de az egyik nagyon küszködik, hogy lépést tudjon tartani. Nagyon kicsi volt az esélye annak, hogy a harmadik baba megmaradjon, abban az esetben, ha a terhesség eléri a terminust. Az orvos nem adott túl sok időt nekik gondolkozni, hiszen egy másik lehetőséggel szembesítette őket – Chloe és Rohan megengedik, hogy a két egészségesebb embrió elérje a teljes érettséget és terminuskor megy végbe a szülés, de a harmadikról lemondanak, vagy mindhárom baba koraszülöttként fog megszületni.

Chloe és Rohan úgy döntött, hogy mindhárom babát várják a világra, annak ellenére, hogy nem úgy nézett ki, hogy fel vannak készülve a hármasikrek érkezésére. A terhesség 28-ik hetében, Chloe-n császármetszést végeztek.

Mégha nagy esélye volt annak, hogy a három baba nem lesz teljesen egészséges, végül elkezdtek növekedni, súlyban gyarapodni és erősebbek lettek. A Dunstar családnak lett egy kislánya, Pearl, és még két fia: Henry és Rufus.

Miután egy pár hetet töltöttek az újszülött osztály intenzív részlegén, a hármasikrek végre hazamehettek és megismerhették nagyobb testvéreiket!

Az élet nem is lehetne mozgalmasabb Dunstanék otthonában, de nem cserélnének senkivel! Szívük gyerekkacajjal, káosszal és egy nagy adag szeretettel van tele.

Forrás

Hirdetés

You may also like