Home Érdekes! 10 hétköznapi ember, kik valójában úgy néznek ki, mint az élő babák! Nem fogsz hinni a szemednek!

10 hétköznapi ember, kik valójában úgy néznek ki, mint az élő babák! Nem fogsz hinni a szemednek!

by Judith

A mai világban már mindenki az egyediségre törekszik, közöttük is vannak olyanok, akik milliókat képesek költeni plasztikai műtétekre, hogy úgy nézennek ki, mint az élethű babák.

Rengeteg sminket viselnek és minden képet szépítgetnek, hogy valóságos Barbie-ként és Ken-ekként tündökölhessenek. Ezek a fotók biztos nem fognak hidegen hagyni!

 

Rodrigo Alves

Rodrigo sosem szerette a külsejét, így biztosan tudta, hogy mire fogja költeni nagyapja örökségét. A plasztikai műtétek összköltsége több, mint 64 millióba került és ma úgy néz ki, mint egy élő Ken baba.

 

Lil Miquela

Ő valóságos ember vagy egy karakter a Sims-ből? Sok vita folyik Lil-ről, a los angelesi Instagram modellről. A szakértők úgy gondolják, hogy Lil valós és 3D-fotók keverékéből jött létre.

just out here livin my life 💎

*~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) által megosztott bejegyzés,

Who’s going to be my holiday party date? 😘

*~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) által megosztott bejegyzés,

 

Amber Guzman

Izomsorvadás miatt vált belőle egy élű baba. A lány azt nyilatkozta, hogy a Barbie imázs megmentette az életét. Ember elképzelte, hogy egy igazi játék, hiszen mindig segítségre van szüksége, még mozogni is

🌜💕Goodnight my Loves! (Sorry for spamming you guys today 😂) ✨🌹 But before I go I want to say that you… Yes you…. are absolutely……. Amazing! 😍🙌💕 We all have good and bad days but that’s what life is truly about! 👍😉💕Don’t let the bad days get you down! Know that the bad days are there to help you appreciate the goods ones! 😁🙌💕We all are scared about what life might bring our way and life is truly hard at times but have faith in yourselves my loves! 😘💕Because when you believe in yourself anything is possible! 😍🙌💕 Live your dreams and don’t let anything stop you from being happy! 😍🙌💕Live happily, be kind and love yourself and others ! 🌎💕 I love you all so much! 😍🙌💖💋 Goodnight my sweet angels!

Amber Guzman Dolly Girl (@amber_kohaku_chan) által megosztott bejegyzés,

 

Duckie Thot

A sötét bőrű, Barbie-szerű modell világszerte ismert. Köszönhetően egyedi külsejének, több ezer rajongója van és olyan neves borítókon jelenik meg, mint a Vogue és a Harper’s Bazaar.

One more… G’night from Cali 💋 Xx

Duckie Thot (@duckieofficial) által megosztott bejegyzés,

@digitallivre 🌹🌹

Duckie Thot (@duckieofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Justin Jedlica

Azt mondta, hogy 100%-ig plasztikázott szeretne lenni. Úgy gondolja, még mindig messze van a vágyott külsőtől és jelenleg is új átalakításon töri a fejét.

#plasticmakesperfect 📸@spudtoro

Justin Jedlica (@justinjedlica) által megosztott bejegyzés,

Not only my body has transformed over the years. Check out the #transformation of my hair! #transformationtuesday

Justin Jedlica (@justinjedlica) által megosztott bejegyzés,

 

Anastasiya Shpagina

A lány egy igazi sminkművész, aki könnyedén maszkírozza magát Sherlock-ká vagy Jack Sparrow-á. Baba kinézete is egy ügyes smink eredménye.

С новым другом Жопиком и мужской рукой 😅💖💚💜💙❤️

Anastasiya Shpagina (@anastasiya_fukkacumi) által megosztott bejegyzés,

💖😊

Anastasiya Shpagina (@anastasiya_fukkacumi) által megosztott bejegyzés,

 

Nannette Hammond

Nagyjából 127 milliót költött rá, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie. Az 5 gyermekes Nannette elmondása szerint mindig is gyűjtötte a babákat és nagy vágya volt, hogy egyszer ő is úgy nézhessen ki. Első műtéte 21 évesen volt. Jelenleg 43 éves és nem tervezi, hogy leálljon.

 

Dakota Rose

Az állítja, hogy nem a plasztikai műtétek oka, hogy így néz ki, csupán a megfelelő smink és ruha teszi. Jelenleg 22 éves és Tokióban él, mivel a legtöbb rajongója japán. Nem meglepő.

お団子🍡

ダコタ ローズ (@koti.rose) által megosztott bejegyzés,

あと30分で始まります🎵

ダコタ ローズ (@koti.rose) által megosztott bejegyzés,

 

Angelica Kenova

Gyerekkora óta úgy öltöztették és bántak vele, mint egy hercegnővel. „A szüleim soha nem engedtek egyedül az utcára vagy hogy fiúkkal beszélgessek. Nincsenek normális felnőtt tapasztalataim. Nem a való életre neveltek, csak egy élő baba vagyok”- mondta. Most híres modellként dolgozik és igazi bóknak veszi, ha Barbie-nak hívják.

#barbiestyle #barbies #barbiedoll #barbieswink #AngelicaKenova #HumanBarbie #AnzhelicaKenova #Barbie #АнжеликаКенова #HumanDoll

Angelica Kenova👸🏼🎀💎 (@russian_barbie92) által megosztott bejegyzés,

👸🏼@russian_barbie “-Место где я создаю свой блог #getbloggerleto Моё самое излюбленное место🔥 где я создаю блог, веду трансляции, общаюсь с фанатами, “устраиваю фотосессии”😆💞 Дом, милый дом 💕”. @getblogger 🌸 🎀Участвую в конкурсе и передаю эстафету: @tanya_belousovva , @anna_ananas94 , @maxknyaz 🌟🌟🌟 #AngelicaKenova #Kenova #AnzhelicaKenova #RussianBarbie #Barbie #barbiedoll #barbiegirl #barbiestyle #Moscow #Model #Like #LikeMe #FollowMe #Girl #АнжеликаКенова #Кенова #РусскаяБарби #РоссийскаяБарби #ЖиваяБарби #ЖиваяКукла #Куколка #Кукла #Конкурс #Модель #Москва #Барби

Angelica Kenova👸🏼🎀💎 (@russian_barbie92) által megosztott bejegyzés,

 

Valeria Lukyanova

Az ukrán Barbie állítása szerint egyedül mellműtéte volt. A baba-szerű kinézete a megfelelő étrend és smink eredménye.

Дорогие девушки, я предлагаю вам уникальный практикум, который поможет вам стать по истине неотразимыми. Вы научитесь с его помощью общаться с мужчинами легко и свободно. Научитесь искусству обольщения, узнаете многие вещи, о которых, возможно, даже не слышали… Вы узнаете, как сделать процесс обольщения тонким, эротичным и не вульгарным. Так, что мужчина будет в прямом смысле околдован вами, и будет ждать встречи с вами, больше всего на свете! Вы узнаете, как говорить на одном языке со своим любимым. Быть яркой, желанной сексуальной, но при этом, не выходя за рамки приличий. А так же узнаете о некоторых секретах очарования, обольщения, о том, как привлечь вашего мужчину, и как сделать так, чтобы он любил именно вас. И, чтобы остальные женщины казались ему не столь яркими и привлекательными, как вы. Чтобы он только о вас мог думать, и вы для него были бы самой красивой, привлекательной и желанной. http://amatue.org/products/25354117 #cute #valerialukyanova #energy #essence #epica #esoteric #model #magic #music #mystic #goinghome #fitnessgirl #sexy #sport #sexygirsl #watercolor #wich #boobs #beauty #bruja #body #o

Valeria Lukyanova Amatue21 (@valeria_lukyanova21) által megosztott bejegyzés,

 

 

Hirdetés

You may also like