Home Érdekes! Vastag Csaba elárulta, mi van Tóth Andi és közte

Vastag Csaba elárulta, mi van Tóth Andi és közte

by Krisztina

Nyíltan kimondta már.

 

Vastag Csaba elmondta mennyi feladata van, rengeteg zenét szerez, szövegete ír és várja már, hogy felléphessenek zenekarával. a Ripostnak azt is elárulta Tóth Andival egy dal miatt dolgoztak együtt, de Csaba ne sokkal Görgényi Fruzsinával való szakítása után nem is áll készen még egy új kapcsolatra, sem a családalapításra.

“Nem mondhatom el magamról, hogy rutinos szingli vagyok, mert Fruzsi előtt is tizenkét évig kapcsolatban éltem. Igazából azt sem tudom, hogyan kell ismerkedni, és őszintén szólva annyira nem is szeretek. Egyáltalán nem vagyok kezdeményező típus, mégis sokszor kell azzal szembesülnöm, hogy hol ezzel, hol azzal boronálnak össze. Legutóbb például Tóth Andi volt a porondon, pedig azon kívül, hogy jó barátságban vagyunk és fölvettünk egy közös dalt, valójában semmi közünk sincs egymáshoz.

Nem állok készen a családalapításra. Igazából nem érzem magam késznek még az apaságra, legalábbis egyelőre. Reggeltől estig dolgozom, alkotok, zenét szerzek, dalszöveget írok, és amikor lehetőségem van rá, fellépek, koncertezem a zenekarommal. Ilyen tempó mellett még egy kapcsolatot is nehéz fenntartani”

Forrás: Ripost

Hirdetés

You may also like