Home Érdekes! Mellvillantással indul Tóth Andi a Dancing with the stars-ban

Mellvillantással indul Tóth Andi a Dancing with the stars-ban

by Krisztina

Még el sem kezdődött a TV2 táncos sikerműsora, a Dancing with the Stars második évada, a versenyzőgárdát látva máris biztosak lehetünk benne, hogy könnyből, nevetésből, feszültségbôl nem lesz hiány. Az utóbbiról Tóth Andi gondoskodik, aki bárkit elküld melegebb éghajlatra, és aki már a bemutatkozáson cicit villantott.

 

Hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos show, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Szerda este egy grandiózus sajtórendezvényen mutatták be a versenyzőket.

Dobó Kata azt mondta, hogy most még nagyon lelkes, de nem biztos benne, hogy hetekkel az edzések elkezdése után is így érez majd.

„Nagyon kíváncsi vagyok a határa­imra, és remélem, hogy a műsor alatt kiderül, hogy azok sokkal szélesebbek, mint amit én gondoltam ma­gamról.

Ez egy új kihívás, és még nagyon lelkes va­gyok, de azért majd egy pár hét múlva is kérdezzék meg, hogy vagyok… ” – tette hozzá nevetve.Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus a gyerekkori ba­lettmúlttal kicsit rutinosabbnak szá­mít a résztvevők között. Kriszta nagyon várja, hogy a táncparkettre léphessen. Nehézséget in­kább az okoz számára, hogy az időt jól ossza be, és Baranya Dávid mellett ismét tanulószerepbe kerül.

„Tudatosan igyekszem arra figyelni, hogy most nem én vagyok a tanár. Megszoktam korábbról, hogy én tanítok, most viszont igyekszem alázatos diákja lenni profi táncos páromnak” – mondta mosolyogva Kriszta.

Cooky, a francia lemezlovas kihívásként tekint a Dancing with the Starsra, ugyanis feleségével, Debórával fog együtt táncolni.

„Úgy gondoljuk, nagyon jó hatással lesz a kapcsolatunkra, nagyon jól kommunikálunk otthon is. Nem gondolom, hogy azért, mert nem én leszek a főnök, megváltozna a kapcsolatunk. Csak még jobban össze­hoz minket” – mondta Cooky.

Tóth Andi a Dancing with the Starsban is magával hozza megosztó és szókimondó stílusát. De a célja a jókedv és természetesen a döntő. Az énekesnő azt ígéri, hogy ebben a műsorban a fegyelmezettebb, elegánsabb oldalát mutatja meg a közönségnek, de a sajtótájékoztatón sem tagadta meg önmagát: ő jelent meg a legmerészebb ruhában, amelynek dekoltázsa a köldökéig ért. Ennek köszönhető, hogy bár a műsor még el sem kezdődött, máris elkönyvelhettük Andi első villantását.Az énekesnő a véleményét sem csomagolja sztaniolba.

„Én bárkit elküldök a p*csába! Van egy kicsit nyers, néha undok, de őszinte stí­lusom, amit vagy kedvelnek az embe­rek, vagy nem. Nagyon fejlett az igazság­érzetem, és ki is mondom, amit gondolok” – nyilatkozta az énekesnő, aki Andrei Mangra oldalán táncol majd.

 

Hirdetés

You may also like