Home Érdekes! Dráma a TV2 stúdiójában: a Nicsak, ki vagyok adása alatt tört ki Pápai Jocin a betegsége

Dráma a TV2 stúdiójában: a Nicsak, ki vagyok adása alatt tört ki Pápai Jocin a betegsége

by Krisztina

Évek óta szenved már.

 

Sokan lebecsülik a pánikbetegséget, de akinek már volt egyszer pánikrohama, az nagyon is jól tudja, hogy ez egy rettenetes nyavalya. Több hírességről is tudunk, akinek ezzel a szörnyű betegséggel kell küzdenie, ez azonban egy olyan dolog, amiről a legtöbb ember nem szívesen beszél.

Pápai Joci mindazonáltal kiállt, és elmondta a Borsnak, hogy ő bizony ettől szenved, sőt, olyan is volt, hogy a Nicsak, ki vagyok forgatása során tört rá a roham:

„Alapvetően életvidám ember vagyok, és nagyon élveztem a forgatásokat. Egy csapattá kovácsolódtunk mind a hatan. Azért nekem is akadnak kevésbé önfeledt pillanataim, akadt ilyen a Nicsak alatt is. Volt egy adás, amelyben nagyon nem éreztem jól magam, pánikroham tört rám, és kivert a víz, de amikor egy új maszk jelent meg a színpadon, szerencsére kizökkentett ebből az állapotból” – mesélte, majd hozzátette, hogy nem újdonság ez nála:

„Sajnos nem egyszeri, ez olyan hét éve tart… Először egy autópályán lettem rosszul. Baleset volt, óriási fennforgás, kamionok cikáztak. Akkor éreztem először, hogy hevesebben ver a szívem, kapkodom a levegőt, félek, izzadok, szorongok. Azóta rendszeresen előjön, de igyekszem pozitív gondolatokkal átvészelni, és lenyugtat­ni magam. Gyógyszer szóba sem jöhet, mert mindehhez hipochondria is párosul, szóval ak­kor lenne igazán nagy baj, ha valamit be ké­- ne vennem…”

borsonline.hu

Hirdetés

You may also like