Home Érdekes! Berki Krisztián a büntetéséről: „Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert”

Berki Krisztián a büntetéséről: „Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert”

by Krisztina

Első fokú ítélet született Berki Krisztián 2018-as büntetőfékezéses ügyében. A bíróság kimondta, hogy Berki Krisztián bűnös közúti veszélyeztetés és rongálás bűntettében, ezért az egykori Fradi-vezért két év szabadságvesztésre ítélték, amelyet négy év próbaidőre felfüggesztettek, illetve 2 évre eltiltották a vezetéstől.

 

Berki Krisztiánnak ki kell fizetnie emellett a bűnügyi költséget is, ezer forintot. A Fradi volt vezére az utolsó szó jogán ártatlannak vallotta magát, sajnálja, hogy bekövetkezett a baleset, de nem érzi felelősnek magát.

Berki a csütörtöki Mokkában elmondta, egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt mondania. A médiaceleb az Indexnek adott interjút, amiben azt is elmondta, mit gondol a felesége az egész ügyről.

“A feleségem anyaoroszlánként védelmez minket. Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben. A feleségem bízik az igazságszolgáltatásban, másodfokon ugyanis három bíró dönt majd az életemről.” – mondta Berki.

Berki Krisztián azt is hozzátette, felesége bízik abban, hogy másodfokon felmentik őt és az emberek végre megismerhetik a valódi Krisztiánt, “aki a média fenegyereke, nem az utcáé”.

“Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hard-ban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével” – mondta Berki Krisztián.

Hirdetés

You may also like