Home Egészség & életmódEgészség Van csomó a füled mögött, a nyakadon, vagy a hátadon? Ha igen, akkor erről mindenképp tudnod kell!

Van csomó a füled mögött, a nyakadon, vagy a hátadon? Ha igen, akkor erről mindenképp tudnod kell!

by Judith

A kiemelkedések a bőrön nagyon aggasztóak tudnak lenni, szóval ha valaki felfedez egy ilyen csomót magán, megrémül tőle. Nem mindennapi. Mégis fel kell fognod, hogy ezek a szabálytalanságok teljesen normálisak és abszolút ártalmatlanok. bumszlik a nyakadon, a füleden vagy mögötte, nagyon megszokott manapság.

Ezek a bőrben lévő pattanással nem kellene foglalkozni. Azok akiknek van, meg akarnak szabadulni tőle, annak fényében, hogy ezek a csomók fertőződést idézhetnek elő. Az eltávolítási folyamat nem kíván orvosi beavatkozást, épp ezért szeretnénk bemutatni nektek néhány általános kezelést.

Almaecet

Az almaecet teljesen hatékony, tekintve a savas maró hatást, mivel bír.

Csináld ezt folyamatosan 7 napig, amíg a kinövés nem alkot egy kemény bőrréteget. Távolítsd el a réteget és bizonyosodj meg, hogy a növekmény eltűnt. Ha mégis, akkor kend még egy hétig az érintett területet. A hatás nem marad el.

Pitypang

A bőrkinövéseket szintén el lehet tüntetni egy keverék segítségével, amely 1 evőkanál pitypangot  és egy kevés ibolyát tartalmaz. tedd az összetevőket vízbe és kedd el melegíteni. Nagyjából 45 perc múlva kezd gyöngyözni. Ezután szűrd el a keveréket. Idd ezt naponta négyszer vagy alkalmazd időszerűen, felvíve a bőrfelületre.

Epsom só

Az Epsom só rendkívül hatékony a a fájdalom és a duzzanat enyhítésében. Tégy a fürdővizedbe Epsom sót. A fájdalom el fog tűnni azonnal.

Aloe Vera

Aloe vera kifejezetten hatásos az ilyen típusú csomókon. Egyszerűen vidd fel a gélt a csomóra vagy idd az aloe vera gélt.

Nektár

Készíts egy keveréket egy kis nektárból, búzafűből és banánból. Vidd fel a csomóra. Takard le egy kötéssel, hogy megvédd.

Ricinusolaj

Ez az olaj segít csökkenteni a csomót. Vigyél fel olajat az érintett helyre és takard le meleg vizes pakolással. Ismételd meg többször a cél elérése érdekében.

Hirdetés

You may also like