Home Érdekes! Ultrahang vizsgálatra mentek, de mindenki ledöbbent mi rajzolódott ki a monitoron!

Ultrahang vizsgálatra mentek, de mindenki ledöbbent mi rajzolódott ki a monitoron!

by Judith

Amikor az újdonsült szülők gyermeket várnak, hajlamosak izgatottak és érzelmileg túlcsordultak lenni. Ez nem meglepő. Felelősek egy új élet világra jöveteléért, így szeretnék, hogy minden a lehető legtökéletesebben alakuljon.

 

Ez alól a pennsylvaniai Alicia Zeek és Zac Smith sem kivétel. Két gyerekük van és éppen a következőt várták. Sajnos az első babájuk (egy kislány) pre-axiális polidaktíliával –  ami azt jelenti, hogy egy kezén 2 ujj fejlődött ki csupán, második gyermekük (egy fiú) pedig ajak- és szájpadhasadékkal született. Így a fiatal szülők eléggé aggódtak harmadik lánygyermekük miatt és remélték, hogy vele már minden rendben lesz. Amikor Alicia és Zac a ultrahang vizsgálatra mentek, eléggé meglepődtek azon, amit láttak.

Ahogy jobban megnézték a felvételt, egy férfit láttak rajta, amint a babájukat nézi. Habár Alicia és Zac nem igazán voltak vallásosak, egész biztosak voltak benne, hogy akit látnak, nem más, mint a palástba öltözött Jézus, töviskoszorúval a fején.

„Amikor megláttam, egyből azt gondoltam, hogy ez Jézus” – mondta az édesanya, Alicia Zeek.

A szülők nagyon izgatottak voltak és ezt egy jelnek tekintették. Megosztották a történetüket Facebookon, hogy megtudják mások véleményét és kifejezhessék érzéseiket.

Alicia nem sokkal későbbre volt kiírva és egy gyönyörű lánygyermeknek adott életet. Az anya és drága pici lánya, Briella is tökéletes egészségnek örvend.

„Amikor mondták, hogy minden rendben és rápillantottunk a képre, mondtam, hogy nézd szívem, nincs mitől félnünk”- mesélte Smith. „Egy angyal vagy Isten vagy Jézus, nevezhetjük, ahogy akarjuk, áldása van rajtunk.”

 

Hirdetés

You may also like