Home Ezotéria Te is szoktál ismétlődő számokat látni? Ezt üzenik neked fentről!

Te is szoktál ismétlődő számokat látni? Ezt üzenik neked fentről!

by Judith

Gyakran látsz ismétlődő számjegyeket, ha a digitális órádra nézel: 1:11, 2:22, 3:33? Néhányan azt állítják, hogy túl gyakran tapasztalnak ilyet és elkezdi érdekelni őket az oka. Ez persze nem egy olyan jelenség, aminek egyetlen konkrét magyarázata van (vagy egyáltalán bármilyen magyarázata), de van néhány elmélet, amelyek felvetik, hogy mit jelenthet.

Az egyik ilyen elmélet nagyon egyszerű. Az ismétlődő számjegyek látványa nagyon kellemes, ezért tűnnek fel sokkal gyorsabban. Igazából a látványuk sokkal hosszabb ideig marad a fejünkben. Valószínű, hogy pl. a 10:26-ot legalább olyan gyakran látjuk, mint a 11:11-et, de nem szentelünk figyelmet az előbbinek, mivel az kevésbé megfogó, mint az utóbbi.

Ez kapcsolódik a szinkronicitás fogalmához – a hit, mely szerint, látszólag egymástól független dolgok értelmet és jelentőséget nyernek, ha random egy időben megjelennek. Értelmet adunk az ismétlődő számok, amikor felruházzuk őket misztikus erővel, mint például az a hiedelem, hogy ha 11:11-et látsz az órán, kívánnod kell valamit.

Egyrészről van értelme a dolognak, mivel minden alkalommal, amikor megállsz, hogy kívánj valamit, arra a dologra koncentrálsz, ami számodra fontos. A gondolataidat és az energiádat arra összpontosítod, amit befolyásolni szeretnél, így az ismétlődő számokank tényleg különleges értékük van.

Egy másik teória szerint, amely a természetfölöttihez kötődik, azt mondja, hogy ilyenkor a lelki vezetőnk vagy őrangyalaink használják ezeket a számokat, hogy felhívják a figyelmünket valamire.

Egy másik felvetés a számmisztikával kapcsolatos. Ez a gyakorlat azt mondja ki, hogy a bensőnk különböző aspektusai, kezdve a személyiségünktől a lelkünkig 3 kétjegyű mester számmal van kifejezve: 11, 22 és 33. Ezek a számok nagyobb befolyással vannak az életünkre, mint bármely más számokmbináció, ugyanakkor csatornát biztosítanak a tuadatalattinkhoz. Így valamelyest kapunak minősülnek a lelkünkhöz.

Végül az utolsó teória azt mondja ki, hogy az az egyszerűtény, hogy tudatosítsd a pillanatot, nagyon fontos. Megállni és arra összpontosítani, ami éppen előtted van – az ismétlődő számokra ebben az esetbe – olyan, minta újraindítanád a belső órádat.

Lényegében senki nem tudja megmondani, hogy melyik elmélet igaz, így az, hogy hogyan értelmezed az ismétlődő számokat, teljesen rajtad áll. A legjobb módszer az, ha megállapodsz azzal a magyarázattal, amelyiket vonatkoztatni tudod magadra és rájössz, hogy ez mit jelenthet a te esetedben.

 

Hirdetés

You may also like