Home Ezotéria Nézd meg mi a roma szimbólumod, megmutatja milyen élet vár rád! Olvasd el, mit tartogat számodra a jövő!

Nézd meg mi a roma szimbólumod, megmutatja milyen élet vár rád! Olvasd el, mit tartogat számodra a jövő!

by Zsani

Melyik a te szimbólumod a 12 közül? Nézd meg, milyen személyiségjegyekkel rendelkezel a cigány horoszkóp szerint! Ismerd meg önmagadat!

Csésze (Január 21 – Február 19):

Ez a szimbólum az egyesülést és az alkalmazkodást jelképezi. Gondolj arra, amikor kitöltöd a teát a csészébe, a folyadék felveszi annak alakját. Akik ezen szimbólum időintervallumában látták meg a napvilágot, azok alkalmazkodóképessége rendkívüli, ennek tetejében még megértőek is. Tisztelettel vannak minden ember iránt, kreatívak és nem utolsó sorban nagyon okosak is. Igyekeznek az övékéhez hasonló mentalitású embereket maguk köré gyűjteni. Barátaik és családtagjaik ezen tulajdonságaik miatt büszkék rájuk.

Kápolna (Február 20 – Március 20):

Ezen szimbólum szülöttei nagyon vallásosak, értékes lelki életet élnek. Egész életüket körülveszi a spiritualitás és harmónia. Érzékeny és egyben nyitott, álmodozó személyiségek. Állják a sarat: még a legnehezebb helyzetekben is képesek nyugodtak maradni, és megoldást találni. Gyors gondolkodású, és jó ízlésű emberek.

Tőr (Március 21 – Április 20):

Erő, becsület, és győzelem jelképe. A jegy szülöttei sikeresek, és harcolnak a rossz dolgok ellen. Nem riadnak vissza semmitől, küzdenek a számukra fontos dolgokért. Magukért minden esetben kiállnak, és a hozzá tartozó emberekért is. Szívesen nyújtanak segítséget az arra rászorulóknak. Jó vezető válhat belőlük, hiszen a képességük megvan hozzá.

Korona (Április 21 – Május 20):

A korona a gazdagság, erő, tisztelet, szerelem, és bátorság jelképe. A koronák általában nemesfémből készülnek, ezért is a cigány horoszkópban az ilyen jegyűeket megbecsülés övezi. Ők nem félnek a harctól, az anyagi biztonság megteremtésért rengeteget dolgoznak, azonban emiatt néha átesnek a ló túloldalára, de mindent csak környezetében élőkért cselekszik.

Gyertyatartó (Május 21 – Június 20):

Ez a szimbólum a vallásosságra, megértésre utal. Ezen jegy szülöttei még hisznek az igaz életben, és minden erejüket bevetve harcolnak is érte. Rendkívül intelligens és kommunikatív emberek. Nagyon megértőek, és bölcsek, ezért családjuk és barátaik is szívesen kikérik véleményét, mert bíznak benne.

Kerék (Június 21 – Július 21):

A kerék a családcentrikusságot, anyaságot, evolúciót szimbolizálja, de a kapcsolat és a kommunikáció megtestesítője is. Akik ebben a jegyben születnek, azok fejlett és nagyon összetett személyiséggel rendelkeznek. Jellemző rájuk, hogy hangulatemberek, de a kapcsolatai jó hatással vannak rá, amelyek segítik őket abban, hogy megnyugodjanak.

Csillag (Július 22 – Augusztus 22):

A cigány horoszkópban szereplő csillagnak hat ága van, amely a boldogságot és kiegyensúlyozottságot hivatott jelképezni. A Csillag szülöttei tisztelnek mindent, és mindenkit, családjuk mellett minden pillanatban ott vannak, és segítik. Optimista életszemléletüknek köszönhetően gyakran kopogtat az ajtaján a siker. Nem utolsó sorban pedig, a Csillagok a művészetek terén is kiemelkedő teljesítményt nyújthatnak.

Harang (Augusztus 23- Szeptember 23):

A Harang a tökéletességre való törekvést, pontosságot, precizitást jelképezi. Ezek azok a fontos erények közé tartoznak, amelyeknek minden emberben ott kéne lenniük. A Harang jegy szülöttei az igazukért tűzön-vízen keresztülmennek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a dolgok számukra kedvezően alakuljanak. A kritikusság is jellemzi ezeket az embereket, ez pedig nem csak önmaguk, hanem a világ felé is kiterjed.

Érme (Szeptember 23  – Október 22):

Az Érme az igazság és kiegyensúlyozottság jelképe. Mind közül ez a legerősebb szimbólum, amely rengeteg féle módon tud hatni a világra. Igazi harcosok, akik megküzdenek bármiért, és minden akadályon túljutnak. Védelmezik szeretteiket, és kiállnak az igazságért. A jogi pálya teljesen illene személyiségükhöz, azonban őket leginkább a kreativitással kapcsolatos ágak vonzzák, hiszen az egyik legfontosabb számukra az önkifejezés.

Kés (Október 23 – November 21):

A Kés élete és halált egyaránt jelképezhet. Ez a második legerősebb jegy a cigány horoszkópban. Ezen szimbólum szülöttei erősek testileg-lelkileg, analitikusak. Egyetlen esetben hagyják magukat az érzelmekkel sodródni, mégpedig a szerelemben. A családjuk körében hatalmas tisztelet veszi őket körül.

Fejsze (November 22 – December 21):

Maga a fejsze a függetlenséget, az erőt, a határok átlépését szimbolizálja.  Mindezek ellenére ez a jegy a legoptimistább szimbólumok közé tartozik, védelmet, biztonságot és szerencsét jelent. Ők szeretnek új dolgok felé nyitni, és kipróbálni. A vágyaikért bármit képesek megtenni. Mindenki erősnek látja őket, hiszen azok is, éppen ezért kivívta az emberek megbecsülését.

Patkó (December 22 – Január 20):

Elsősorban a szerencsét jelképezi, de a munkát és erőfeszítéseket is magába foglalja. Akik ebben a jegyben születtek, azokról elmondható, hogy nagy szorgalmasak. Szerettei mindig számíthatnak rá, hiszen ott segít ahol csak tud. Ambíciózusak, dolgosak, gond nélkül veszik az eléjük gördített akadályokat, éppen ezért nagyon sok barátjuk van, és a családjuk sem kíván náluk jobbat.

Hirdetés

You may also like