Home Egészség & életmód Ne mondj IGENT, ha így van: ez az 4 legrosszabb indok az eljegyzésre, ami tönkre teszi az életed!

Ne mondj IGENT, ha így van: ez az 4 legrosszabb indok az eljegyzésre, ami tönkre teszi az életed!

by Krisztina

A párok egy bizonyos idő elteltével eljegyzésre adják a fejüket, szeretnék ugyanis komolyabb vizekre evezni a kapcsolatukat. Sok esetben azonban a szerelmesek nem csak a szívük miatt döntenek így, hanem teljesen más dolog befolyásolja őket.

Ezek az indokok pedig nem vezetnek jóra, nem csak a kapcsolat romlásához és szakításhoz vezetnek, hanem az életükre is megpecsételően hat majd.

Lássuk mi az a 4 leggyakoribb indok, amiért soha nem lenne szabad IGEN-t mondani!

1. Közeledik az x-edik év

Ha már éred az X-edik év közeledtét, semmiképp ne mondj csak azért IGEN-t, mert egy bizonyos éven belül szeretted volna ezt is kipipálni a listádon. Hatalmas hiba, ugyanis nem késtél el semmiről, nincs ellened az idő, gondolj arra, hogy mindennek meg van a maga ideje az életedben.

2. Félsz, hogy elveszíted

Soha ne feledd el azt a mondást, miszerint ha nagyon fogsz és féltesz valakit, azzal épp az ellenkezőjét éred el, mint szeretnéd, menekülni fog a kapcsolatból és tőled is. Ha viszont szabadon engeded és nem félsz minden percben attól, hogy mikor veszíted el, akkor örökkön-örökké veled akar majd lenni.

3. Ciki a nem válasz!

Ha csak azért mondasz IGEN-t, mert cikinek találod a nem-et, mint választ, akkor hatalmasat hazudsz és elsősorban nem a szerelmednek, hanem önmagadnak. Soha ne tedd, hiszen ezzel az ő éréseit is becsapod.

4. Csak te vagy már szingli

Ha a baráti körben, vagy a családban már csak te vagy szingli, soha ne válaszd csak azért a házasságot, hogy végre ne lógj ki te sem a sorból, vagy azért, hogy “elhallgattasd” az embereket. Mindenki más, mindenki élete más, így a tiéd is. A te időd is meg van írva, várd ki türelmesen és meglátod édes gyümölcse lesz!

 

Hirdetés

You may also like