Home Érdekes! Nagy bejelentést tett a TV2 Liptai Claudiáról! Erre egy rajongó sem számított!

Nagy bejelentést tett a TV2 Liptai Claudiáról! Erre egy rajongó sem számított!

by Krisztina

Budapest — Ugyan más szerződési feltételekkel, de nem engedi el a húzónévnek számító Liptai Claudia (43) kezét a TV2. A sztár alig három héttel kisfia születése előtt állt fel a szívének különösen kedves műsor, a Sztárban sztár zsűriasztala mellől tavaly október 9-én.

Szülési szabadságra ment, ám alig egy év után ismét a csatorna sikeres, énekes szórakoztató műsorában készül a visszatérésre – írta meg a Blikk szombaton.

Akkor a TV2 még nem akart reagálni lapunk információira, azóta azonban már a csatorna sem titkolja, a háttérben valóban folynak az egyeztetések a színész-műsorvezetővel.

– Igen, valóban tárgyalunk Liptai Claudiával a visszatéréséről, hiszen a kezdetek óta fontos tagja a Sztárban sztár csapatának, és a nézők is visszavárják – nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya lapunk ismételt megkeresésére.

Persze egyelőre csak a Sztárban sztár műsoráról van szó, Clau ugyanis fia, Marcell születése előtt világossá tette munkahelyén, inkább szabadúszóként folytatná. Döntését gyermeke születésével magyarázta, azt monda, hogy nem akarja ugyanazt a hibát elkövetni, mint Panka gyerekkorában, szeretne sokkal több időt tölteni a kisfiával. Emellett a színházi munkáira is szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni, az utóbbi években ugyanis kevesebb előadást vállalt. Az új feltételek több szempontból is előnyösek lehetnek a műsorvezetőnek, több ideje jut a családra, gázsija is több lehet.

 Anyagilag is sokkal, akár mil­liókkal járhat jobban, mint egy állandó fizetéssel leszerződött alkalmazott – mesélte korábban informátorunk.

Forrás

Hirdetés

You may also like