Home Ezotéria Mindenki életét felforgatja majd az augusztusi szerelmi horoszkóp

Mindenki életét felforgatja majd az augusztusi szerelmi horoszkóp

by Krisztina

Augusztusban az előrejelzések szerint még bőven lesz majd lehetőségünk kiélvezni a nyár minden pillanatát, a szerelemben is bőven számíthatunk majd élményekre.

Augusztus lesz a csillagjegyek életében ugyanis az a hónap, amikor sok minden megváltozik a párkapcsolatban. Lássuk kinek milyen változásokat hoz ez a hónap!

Kos

Ha tele vagy érzésekkel, ne lepődj meg rajta, ebben a hónapban ugyanis bárkit megszerezhetsz, csak úgy sugárzik belőled a vonzalom. Egyszerre akár többféle éned is elő tudod venni, ami még ellenállhatatlanabbá tesz téged.

Bika

Az egész augusztus a szerelem jegyében telik majd, egy napot sem tudsz majd elképzelni ebben a hónapban a szerelem nélkül. A másik nem különösen nagy érdeklődést mutat feléd, ami az egódnak is jól esik majd. Ne egy hosszú távú kapcsolatot keress most, hanem egy kalandos flörtöt!

Ikrek

Különös és egyedi tulajdonságaid sugárzod most ki a külvilág felé. Ebben a hónapban gondold át alaposan az érzéseid és hozz döntést mit szeretnél a jövőben. Most előtörhet belőled a szingliség utáni vágy, ami akár a párkapcsolatod is próbára teheti. Meglehet, addig provokálod szerelmedet, míg megelégeli, és „csapot –papot” otthagy.

Rák

Elemedben vagy, gondoskodó éned adni akar, mélyről sugárzik belőled a szeretet, nincs olyan, aki ellent tudna neked állni. Az angyalaid teljesítik kívánságaid, de te is olyan vagy, mint egy angyal. Jó melletted lenni. Igaz, egy kis hallgatás, valamennyi féltékenykedés is becsúszhat, de ha kellő rálátásod van, időben meg tudsz állni, mielőtt még kapcsolatodból elűzöd a másikat. Társaddal is fellobban a szerelem, bár nem valószínű, hogy zökkenőmentesen tudjátok megélni újbóli egymásra találásotokat.

Oroszlán

Az augusztus a Te hónapod, tombold ki magad a nyári éjszakában! Valahányszor buliba mész, bevágódsz a középpontba, és élvezed, ha minden szem rád szegeződik. Természetes önbecsülésed és optimizmusod rengeteget segít, hogy eltávolítsd az akadályokat, amik már hónapok óta megkeserítették szerelmi és családi kapcsolatodat. A párod izgalmas, lenyűgöző és jómódú pasi, ám ha a szívedre teszed a kezed, és teljes mértékben őszinte vagy, be kell vallanod, hogy nem vállalnád fel, ha nem lenne ennyire gazdag vagy híres.

Szűz

Párkapcsolatodra ködösítések, hazugságok vethetnek árnyékot, de az sem kizárt, hogy fantáziakapcsolatokra fecsérled értékes idődet. Ha túl sok kérdésben nem értesz egyet a pároddal, ilyen előfeltételekkel nincs sok esélyetek tartós kapcsolatra. Akár munkáról, akár párkapcsolatról van szó, ne hagyd magad félrevezetni, nehogy hamis ígéretek és hazugságok áldozata legyél. Viszont fontold meg alaposan, hogy milyen titkokat osztasz meg a társaddal, főnökeiddel és munkatársaiddal. Ha anélkül feded fel a titkaidat, hogy komolyan számot vetnél a következményekkel, az többet árthat, mint használ. Apropó! Használtál már szexi játékszert az ágyban? Érdemes lenne újabb kalandokkal és ismeretlen érzésekkel gazdagítani szexuális repertoárodat.

Mérleg

Ha a partnered folyton a barátaival lóg, fontos szabály, amit jól véss eszedbe: ne tegyél megjegyzéseket rájuk. Ne szólj bele! Szúrós kommentárok helyett mondd azt, hogy szeretnél több időt tölteni kettesben. Egyébként a pasimentes szabadidődben miért nem bulizol a barátnőiddel?

Skorpió

Augusztusban nagyon igyekszel, hogy megfelelj és kedvére tegyél a főnöködnek, a párodnak, a munkatársaidnak, különben úgy érzed, összedől a világ. Ha zokon veszed, hogy a párod csak a karrierépítéssel van elfoglalva, ne add fel saját terveidet, munkádat, ez nagy hiba lenne. Folytass mindent ugyanúgy, mint előtte. Az érvényesülés és a becsvágy kérdése komoly problémává válhat kapcsolatodban, ezért kiemelkedően fontos, hogy hasonlóak legyenek az ambícióitok. Viszont könnyen elveszíted a talajt a lábad alól, ha összefutsz az exeddel, aki soha nem lehetett a tiéd, és akiben okkal-joggal nem bízhattál meg. Számodra ugyanis a hűség a kapcsolat előfeltétele.

Nyilas

Lelkesen vetik bele magukat a szerelembe, minden perc élmény a társaságukban. Gyakran esnek túlzásokba a szerelmi zálogok, ajándékok tekintetében is. Nagyvonalú gesztusokkal mutatják ki az érzelmeiket. Mire számíthat idén? A párkapcsolatban élők hűségre, nyugalomra és biztonságra vágynak.

Bak

Párkapcsolat esetén le kell győznünk a kétségeinket, féltékenységünket, és a vitáknak, elégedetlenkedésnek se adjunk teret! Sok problémát generálhatunk augusztusban, ha a realitás helyett felesleges köröket futunk, és arról fantáziálunk, ami nem felel meg a valóságnak. Tudatosítsuk magunkban, hogy stabil lábakon áll a kapcsolatunk, és inkább romantikázzunk.

Halak

Ha van már párunk, akkor béke és harmónia költözik a kapcsolatunkba, ezért biztonságban érezzük magunkat a kedvesünk mellett. Ezt az állapotot akkor tarthatjuk meg, ha törődünk a párunkkal, és odafigyelünk a igényeire. Fontos, hogy szeressük, de ne kössük pórázra! Abban az esetben, ha még keressük a másik felünket, akkor a négy fal között legfeljebb akkor találjuk meg, ha futárként dolgozik az illető. Amennyiben szeretnénk párt találni, akkor menjünk el otthonról, mert így megnőnek az esélyeink augusztusban.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .