Home Egészség & életmód Milyen Nő vagy? Kiderül abból, hogy melyik hónapban születtél. Nekünk bejött!

Milyen Nő vagy? Kiderül abból, hogy melyik hónapban születtél. Nekünk bejött!

by Brigitta

Illik rád a leírás, nekünk bejött?

Január – Ambiciózus, komoly és konzervatív. Hajlamosak kritikusan nyilatkozni és nem igen beszélnek a saját érzéseikről.

Február – Romantikus alkat, de sok türelem kell hozzá a viszonylag gyakori hangulatváltozás miatt. Gondolkodásmódjuk picit elvont.

Március – Erős karizma, hűség és komoly vonzerő jellemzi. Nehéz beleszeretni

Április – Remekül szót értenek mindenkivel, született diplomaták. Az egyik legboldogabbak a világon.

Május – Vonzó, kemény, karakán emberek, akik hűek az elveikhez.

Június – Kreativitás, kíváncsiság, jó kommunikációs készség. Sajnos hamarabb cselekszik, mint gondolkodik. Szókimondó és könnyen válnak a férfiak a játékszerükké.

Július – Gyönyörűek, intelligensek, titokzatosak, konfliktuskerülőek. Rendkívül udvariasak másokkal. Könnyű beléjük szeretni.

Augusztus – Nagy az akaraterejük és rendkívül jó humoruk van. Szeretnek a figyelem központjában lenni

Szeptember – Fegyelmezett típus. Nem bocsájt meg annak aki elárulja őt! Hosszú kapcsolatokat preferálja, de ez nem jelenti azt, hogy ne menne bele egy éjszakás kalandokba. Magasak az elvárásaik és meglehetősen kritikusak.

Október – Ezek a nők karakteresek és nagyon érzelmesek de nem sírnának mások előtt. A legtöbb nő utálja az októberi lányokat, mert irigylik őket.

November – Ezek a nők könnyen felismerik a hazugságot. Jobb ha nem játszol velük mert rossz lesz a vége. Ne kérd ki a véleményét, mert a fájó igazságot fogja mondani.

December – Nagyon nyitott szívűek és ez sok csalódást okoz az életükben. Türelmetlen, de igazi nyertes típus. Tudja, hogy kell felemelni a hangulatot.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .