Home Egészség & életmód Íme egy egyszerű módszer, amivel 2 hét alatt feszes, karcsú combjaid lehetnek! Millióknak bevált!

Íme egy egyszerű módszer, amivel 2 hét alatt feszes, karcsú combjaid lehetnek! Millióknak bevált!

by Brigitta

A legtöbb nőnek problémát okoz a comb és a has területén lerakódott zsír réteg. Szerencsére van néhány hatékony trükk, hogy 2  hét alatt megszabadulj tőlük.

A diéta általában beválik, de mielőtt nekifogsz nézd meg az alábbi javaslatokat.

Mérjük meg a combot

Először is mérjük meg a combunkat, hogy ne csak látványos, de mérhető is legyen a változás. Érdemes felírni az eredményt és minden héten mellé írni a változást. Higgyétek el motiválni fog ;)

Láb masszázs

Masszírozd a lábad minden nap, különösen a comb területén egy puha kefe segítségével. Javulni fog a véráramlás és a narancsbőr is szedi a sátorfáját!

Figyeljünk a kalóriákra

Mértékkel egyél napközben! 1500 kalóriánál ne többet. Fogyassz minél több zöldséget és friss élelmiszert. A drasztikus diétának nincs értelme mert garantáltan nem hoz tartós változást.

Ha állandóan éhes vagy próbáld elosztani az étkezéseket 5 részre. Mindig egy keveset, ami nem könnyű az első pár napba, de nagyon hamar átszokik a szervezet.

Edzeni

A testmozgás az egyik legfontosabb momentuma, de nem csak a fogyásnak hanem az életünknek is. Napi 20 perc aktív mozgás segíti a vérkeringést, edzi a szívet,  javítja az emésztést és természetesen ezek mellett a fogyásban is jelentős szerepet játszik.

Ezt a pár jó tanácsot fogadd meg és nap mint nap ismételd meg, írd fel minden héten az eredményt és hagyd, hogy a „muszájból” életvitelszerű rutin váljon.

Az eredmény pedig egyértelmű lesz és megdöbbentő ;)

 

Hirdetés

You may also like