Home Csináld magad Így varázsold hófehérré a besárgult, kopott kádad! Zseniális módszer, amit eddig nem ismertünk!

Így varázsold hófehérré a besárgult, kopott kádad! Zseniális módszer, amit eddig nem ismertünk!

by Krisztina

Ha a te fürdőkádad is elvesztette már újszerű állapotát, akkor itt az ideje, hogy újjá varázsold!

A fürdőkád a higiénia szempontjából egy nagyon fontos helye az otthonunknak, ahol elengedhetetlen, hogy rendszeres tisztaság legyen.

A mindennapos használat és az évek nyomai azonban itt is meglátszanak, de létezik néhány filléres házi módszer, ami megújítja azt és még a baktériumokkal is felszámol.

Lássuk, melyek ezek!

Ecet

Egy szórófejes üvegbe öntsünk egy kevés ecetet és ezzel permetezzük át az egész fürdőkádat. Várjunk vele pár percet, és egy durvább szivaccsal vagy kefével dörzsöljük át. Frissíti, fehéríti és fertőtleníti is a kádat.

Mosószóda

Nem csak a ruhákkal művel csodát, hanem a fürdőkád számára is csodaszer lehet. A víz elszíneződéseit és a kozmetikai termékek maradványait hatékonyan távolítja el. Egy nedves szivacsra tegyünk mosószódát és dörzsöljük át vele a kád belsejét.

Citrom

A citrom képes friss illatot, fehér fürdőkádat eredményezni, eltávolítja a rozsdát a vízkő lerakódásokat. Egy citromot vágjunk ketté és dörzsöljük át vele a kád belsejét, majd öblítsük ki.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .