Home Csináld magad Így lehet villám sebességű wifid teljesen ingyen! Mutatjuk a trükköt!

Így lehet villám sebességű wifid teljesen ingyen! Mutatjuk a trükköt!

by Krisztina

Az utóbbi években az informatikai és internetszolgáltatási helyeknél átvette az uralmat a wifi.

Ma már szinte nincs olyan ház, üzlet, bolt, iroda, ahol ne lenne wifi. Vannak helyek, ahol kisebb sebesség üzemel, míg más helyeken szükség van az elérhető legnagyobb sebességű internetkapcsolatra.

Ha szeretnéd az internet kapcsolatod gyorsaságát megemelni úgy, hogy azért ne kelljen nagyobb díjcsomagra váltanod, akkor tartsd be az alábbi tippjeinket és meglátod, bánni fogod, hogy erről miért nem tudtál eddig!

1. Router elhelyezése

Mielőtt a routert elhelyeznéd valahol a lakásban, mindenképp ellenőrizd, hogy nincs-e a közelében más elektronikai eszköz, például mikrohullámú sütő, hűtő, televízió, stb. Ezek ugyanis korlátozzák a jel erősségét.

2. Közelség

Ha gyorsabb internetre vágyunk, minden esetben győződjünk meg arról, hogy ne legyen hosszú méterekkel messzebb tőlünk a router.

3. Magasság

Célszerű a modemet minél magasabb helyre helyezni, amivel jelentősen növelhetjük a kapcsolat gyorsaságát.

4. Takarítás

A routert nem elég csak kívülről áttörölgetni, ugyanis sok por képes megtelepedni a belsejében. Bizonyos időközönként sűrített levegővel is fújjuk át. Akár hisszük ugyanis akár nem, a belsejében megtelepedő por képes lassítani az internet sebességét.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .