Home Ezotéria Hihetetlen, amit a 2016-os nyári horoszkóp ígér!

Hihetetlen, amit a 2016-os nyári horoszkóp ígér!

by Krisztina

Ha eddig azt hittük, hogy a 2016-os nyár egy egyszerű nyár lesz, amikor nem történik majd semmi különös, akkor hatalmasat tévedtünk!

Horoszkópunk ugyanis külön felhíja a figyelmünket erre a nyárra, mindenki életében sorsdöntő változásokat hoz majd ugyanis!

Kos

Idén felismerhetsz néhány olyan körülötted lévő hazugságot, amit már régóta sejtettél, de eddig nem akartad elhinni, hogy igaz lehet. Sok jó ember áll majd melletted, akik támogatnak majd téged ebben a hazug világban!

Bika

Idén nyáron nem is inkább te leszel a figyelem középpontjában, hanem az egyik családtagod, akinek minden terhe és gondja a te nyakadba szakad majd. Ő is csak benned találja majd meg támaszát, azonban nem lenne szabad hagynod, hogy ez tönkretegye a nyarad!

Ikrek

Idén nyáron kipróbálsz valami újat, ami egy teljesen más oldaladat szabadítja majd fel és ezt az új élményt tudod majd kamatoztatni másban is. Utazz el nyáron olyan helyre/helyekre, ahol új élményekkel gazdagodhatsz!

Rák

Idén nyáron minden energiád a munkádba felteteted, de nem azért, mert kötelező, hanem azért, mert komoly céljaid vannak, amelyek elérése jelenleg a legjobban motivál téged. A lelkesedésed és a kitartásod mások is észreveszik körülötted és sok dicsérő szót kaphatsz. Ne feledkezz meg azonban a nyaralásodról sem, mindenképp vizes helyre utazz!

Oroszlán

Kicsit úgy érezheted, hogy kicsúsznak a kezeidből a dolgok, de ne aggódj túlságosan emiatt, túl sok mindennel zsonglőrködtél egyszerre. Idén nyáron ne félj kicsit kimerészkedni a komfortzónádból, válassz távolabbi úti célt, vagy egy olyan eseményt, amire már rég szerettél volna elmenni, de sosem tetted meg eddig!

Szűz

Túl sok mindent tettél mostanában másokért, itt az ideje, hogy egy kicsit magaddal is foglalkozz! Ez nem jön egyszerűen a számodra, de meg kell tanulnod, hogy igenis megérdemelsz néha egy kis pihenést, mások pedig megértik ezt sőt, támogatnak is benne. Kezdetnek mondjuk iktass be egy kényeztető napot, amikor csak magaddal foglalkozol, esetleg elmehetsz egy masszázsra, vagy gyógyfürdőbe is!

Mérleg

Állandó pörgés jellemzi az életedet, ez nyáron sem lesz másként, de ne felejts el néha venni egy kis levegőt. Amikor van néhány nyugodt perced, rendszerezd a dolgaidat és tervezz egy kicsit előre. Érdemes elgondolkodnod egy egyszemélyes utazáson, hogy eltölts egy kis érdemi időt magaddal.

Skorpió

Ezen a nyáron úgy érezheted visszakerültél oda, amiről azt hitted már magad mögött hagytad. Ez visszalépésnek tűnhet, de okkal kerültél újra ebbe a helyzetbe. Gondolkozz el azon mi hozott ide és mi legyen a következő lépésed! Figyelj oda a körülötted lévő világra és a saját képességeidre is. Talán nem úgy tűnik, de magad irányítod az életedet és minden lehetőséged megvan hozzá, hogy ott legyél, ahol lenni szeretnél!

Nyilas

Úgy tűnik ezen a nyáron leülepednek a dolgaid, régi ügyek oldódnak meg és végre fellélegezhetsz, megnyugodhatsz egy kicsit. Amikor problémák merülnek fel, először gondolkozz el azon, hogy mit kell tenned a megoldásukért, néhány saját magától rendeződik majd. Keresd a boldogságot az apró dolgokban, idén nyáron nem kell nagyszabású nyaralásba vágnod a fejszédet, az a fontos, hogy te boldog légy!

Bak

Új dolgok várnak rád ezen a nyáron, de nem minden fog simán menni. Ezeket az új lehetőségeket azonban érdemes összehasonlítanod mindazzal, amid már van. Gondolkozz el azon, hogy neked mi a legjobb, a személyes fejlődésednek és állj készen, hogy akár egy eddig ismeretlen oldalról is felfedezd a világot!

Vízöntő

Egy korábban bekövetkezett pozitív változás miatt igen nyugodt nyárnak nézel elébe. Haladj a kijelölt úton és minden rendben lesz. Ezen a nyáron kijár neked egy kis kényeztetés, mivel egész évben keményen dolgoztál, lepd meg magad valamivel, amit már régóta szeretnél!

Halak

Úgy érzed összecsapnak a fejed fölött a hullámok, ezért fontos, hogy ezen a nyáron ismerd a határaidat. Távolodj el egy kicsit a tömegtől és a kötelezettségektől, ha nyaralni mész, válassz egy békés, vidéki helyet a kikapcsolódásra. A problémáidat és érzéseidet nyíltan fejezd ki, ha azt szeretnéd, hogy a dolgok nyugodtan és rendezetten alakuljanak. Nincs több határozatlanság és duzzogás!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .