Home Ezotéria Heti horoszkóp 11.13.-11.19. – Ezt a meglepetést tartogatja számodra ez a hét!

Heti horoszkóp 11.13.-11.19. – Ezt a meglepetést tartogatja számodra ez a hét!

by Krisztina

Ezen a héten sem maradsz meglepetések nélkül és most sem kell messzire menned, hogy felpörögjön a heted. Az alábbi heti asztrológiai jelentésükben megtudhatod mi vár rád ezen a héten is!

KOS (március 21. – április 20):

Jó az idõ, ráadásul nem bal lábbal keltél fel hétfõn reggel, így ez eleve meghatározza az egész hetet. Kedvezõ napok állnak elõtted, kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi életedet, semmi sem zökkenthet ki ebbõl. Eljött az ideje, hogy egy kicsit megpihenj, gondolkodj, erõt gyûjts, élvezd a csendet, a lazítás lehetõségét, s ha szükséges, kicsit gatyába rázd emberi kapcsolataidat. Erre persze inkább a hét második fele alkalmasabb, a hét elején még meg kell harcolnod a nyugalmadért, munka terén sok kihívás elé állít a sors. Ha szükséges, hát mondj nemet mindenre, amihez nem fûlik a fogad!

BIKA (április 21. – május 20) :

Semmitõl sem kell félned, sõt! Éppen minden kedved szerint alakul! Az égiek segítségedre lesznek abban, hogy éppen úgy történjenek a dolgok, ahogy azt megálmodtad. Nagyon kedvezõ változások beköszöntét rejti ez a hét, egy régi álmod, terved megvalósítása válik valósággá. A lehetõséged megvan, hogy óriási fába vágd a fejszédet, de ez túl fontos döntés ahhoz, hogy elõtte ne mérlegeld alaposan a körülményeket, lépésrõl lépésre gondold át, mit és hogyan tegyél a biztos siker érdekében. Amennyiben ez a terv anyagi vonzatú is, akkor a megkezdés elõtt minden lépést alaposan fontolj meg.

IKREK (május 21. – június 21) :

Ha a most következõ napokban semmi nem úgy történik, ahogyan szeretnéd és eltervezted, akkor ne aggódj túlzottan emiatt, Uránusz kellemetlenkedése okozza az átmeneti zûröket. Vár rád most kellemes és kellemetlen egyaránt. Nem lesz egyszerû lenyelni a békát, de a nehézségeket próbáld meg vidáman felfogni – még akkor is, ha sírni lenne kedved. Most se feledd el, hogy minden rosszban van valami jó! Fektess sok energiát munkádba, egyéb feladataidba, és ne becsüld le a rád bízott titkokat sem. Minden napot jókedvvel kezdj el, hogy úgy is tudd lezárni.

RÁK (június 22. – július 22) :

Fejlõdés elõtt állsz, mely több életterületen egyszerre jelentkezik. Pozitív irányú változásokat hozhatnak a következõ napok, s ez Merkúrnak köszönhetõen most leginkább vagyoni, anyagi helyzetedet érintheti, de azért továbbra is légy takarékos, mert késõbb szükséged lehet erre az összegre, a herdálást most felejtsd el! Csütörtökön viszont fordul a kocka, s hirtelen váratlan, kissé problémásnak tûnõ helyzetekbe sodorhatod magad, szükség lesz optimizmusodra és gyors cselekvõképességedre, a teketóriázás most csak további problémákat okozhat. Fontos lenne néhány régi, már elavult szokásodon mihamarabb változtatni.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23) :

A hétvégén rengeteg energiát felemésztettél, s egyértelmû, hogy ezt hétfõ reggelre nem sikerült pótolnod. A hét elején szükséged lesz extra energiák felvételére, különösen azért, mert egy belsõ átalakulási folyamat indulhat el benned – mely hosszú távon sok fontos felismerést hozhat számodra. Kifejezetten eredményes napok állnak elõtted, különösen akkor, ha a sikeren nem nagy dolgokat, hanem apróságokat értesz. Fontos, hogy eszedbe jusson, számtalan dolgot nem végeztél el az elmúlt idõszakban, most viszont könnyen utolérheted magad.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23) :

A múlt hét átlagos volt, de ennek a hétnek az elején úgy érezheted, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, mintha nem értene meg környezeted, s az anyagi ügyek sem a legjobban alakulnak. Pedig a baj csak látszólagos, s mindaz, ami eddig nem alakult úgy, ahogy szeretted volna, fordulatot vesz, s minden esélyed megvan arra, hogy kedvezõ irányt vegyen életed – fõleg, ami a pénzügyeket illeti. Plusz bevételhez juthatsz, mellékállásra nyílhat alkalmad, vagy akár saját vállalkozásba kezdhetsz, mindenesetre vigyázz arra, hogy megnövekvõ bevételeid ne növeljék meg költekezõ kedvedet is.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23) :

Az elmúlt hetekben nem voltál tipikus Mérleg, de most újra az leszel. Kissé monoton hetek vannak a hátad mögött, sok munkával, de ez most kimozdul a holtpontról, hangulatod és kedved folyamatosan ingadozni fog, alig találod a helyed, és környezeted is nehezen ért meg. Amikor épp társaságra vágysz, szinte elkerülnek, amikor szívesen lennél egyedül, valaki vagy valami biztos, hogy megzavar, téged szemel ki egy beszélgetésre, vagy invitál moziba. Azonban a heti csillagállások mégis nagy segítséget nyújtanak abban, hogy harmóniát teremts önmagadban, s képes legyél arra, hogy mindenben meglásd a jót – ott is, ahol máskor sosem.

SKORPIÓ (október 24. – november 22) :

Rohamtempót kell diktálnod, hisz rengeteg a feladatod, nincs idõ a lazsálásra, már hétfõn nyomják válladat a feladatok terhei. Ne csodálkozz azon, ha lényeges döntéseket kell meghoznod, melyek gyorsaságot és megfontoltságot igényelnek tõled, ne teketóriázz. A heti konstellációk segítségedre lesznek, hisz mindkét tulajdonságnak a birtokában vagy, és képes leszel jól és okosan dönteni. Ezek az elhatározások nem fogják jelentõsen befolyásolni mindennapjaidat, inkább önbizalmat és erõt adnak a következõ hetekre, hónapokra. Tanulj az esetleges kudarcokból, ne kövess el régi hibákat ismételten.

NYILAS (november 23. – december 21) :

Hétfõ és kedd látszólagos nyugalomban telik, egyhangúan telnek a percek, viszont haladsz feladataiddal. Ám szerda reggel egy más világra ébredsz, s az égiektõl várhatsz segítséget ügyeid intézéséhez. Sok megerõsítést kapsz azzal összefüggésben, hogy bizony nagyon jó úton jársz, így lényeges lenne, hogy minden percben magabiztos és határozott légy. Összességében nyugalmas és kiegyensúlyozott hetet ígérnek a csillagok, ami igazán kellemes, szép idõszakot hoz életedbe, jól teszed, ha sok idõt szánsz családodra és barátaidra, hallgasd meg bajukat és örömeiket.

BAK (december 22. – január 20) :

Ha úgy gondolod, Pató Pált szeretnél játszani ezen a héten, ne erõlködj! Fizikai és szellemi aktivitásod elképesztõ magasságokba emelkedik már hétfõn, kommunikációs képességed is fõszerepet kap ezekben a napokban, eleinte megpróbálsz hadakozni, de inkább használd ki, amit kapsz az égiektõl. Új dolgokba akarsz belevágni? Állásváltoztatás? Saját vállalkozás indítása? Költözés? Vissza az iskolapadba? Jöhet bármi, de vedd figyelembe, hogy bár jó erõben vagy, fizikai munkából csak annyit vállalj, amennyit könnyedén el tudsz végezni.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 20) :

Használd ki Vénusz és Mars jótékony segítségét, mert most könnyedén építheted és elmélyítheted emberi kapcsolataidat, ha van kapcsolatod, többet fogtok beszélgetni, ha nincs, most végre kopoghat az ajtón az igazi. A hétvége közeledtével jókedved tovább fokozódik, szellemessé és rugalmassá válsz, nyitott leszel minden új dolog befogadására, szívod magadba a különbözõ információkat. Az eseményeket ne sürgesd jobban a kelleténél, hisz mindennek eljön a maga ideje. Légy bátor, kezdeményezõ, de ennek ellenére õrizd meg józanságodat a fontos döntésekben.

HALAK (február 21.- március 20) :

A hétvégén nem mindent tudtál elintézni, amit terveztél, s ez rányomja bélyegét a hétkezdetre. Bár hétfõn és kedden még nem leszel teljesen elemedben, de szerdára visszajön jókedved, s a hét második felében megmutathatod – az élet több területén – valódi képességeidet, kreativitásodat, valami olyat magadból, amit alig néhány ember ismert csak eddig. Emellett még mindig a munkát és a fejlõdést kell elõtérbe helyezned. Ez most prioritást kell, hogy élvezzen a szerelemmel és az emberi kapcsolatokkal szemben.

Hirdetés

You may also like