Home Ezotéria Heti horoszkóp (02.26.-03.04.)- 4 jegy, akiknek ezen a héten gyökeres fordulatot vesz a sorsuk! Rád mi vár?

Heti horoszkóp (02.26.-03.04.)- 4 jegy, akiknek ezen a héten gyökeres fordulatot vesz a sorsuk! Rád mi vár?

by Krisztina

Február utolsó hete és március első napjai néhány csillagjegy életében igazán szerencsésnek ígérkeznek, a 12 jegy közül ugyanis egy páran gyökeres sorsfordulatra számíthatnak a héten.

Lássuk, számodra mit tartogatnak az égiek a hétre!

KOS (március 21. – április 20): 

A következő napokban a Kos szakmai téren igen jelentős döntéseket kell meghozzon. Ezek lehetnek izgalmas kihívások, vagy csupán elégedetlenségek a jelenlegi szakmai életben. Válaszd a számodra legmegfelelőbbet.

Szerelemben huzavona következik, nem tudja mit is lépjen, ha párkapcsolatban van most igencsak nagy gondok között van.

BIKA (április 21. – május 20) :

Szociális és szakmai téren rengeteg dolgod lesz ezen a héten. Ezen aktivitások mozgatórugója a pénz lesz: szakmai találkozások, olyan események, ahol hasznos szakmai tevékenységek szövődnek, interjúk stb. Családod kisebb gondokat okozhat, a periódus végére feszültebb időszakon mész keresztül.

Szerelemben új dolgokat fedezel fel partnered mellett.

IKREK (május 21. – június 21) :

Az Ikrek nehezebben kezdik a hetet, választaniuk kell érzelmi életükben: akár két ember közül is választhatsz, akár bocsánatot kérnek tőled, de akár egy hosszan tartó kapcsolatból léphetsz ki. Egy biztos, ez a hét ilyen téren nehéz lesz.

Jobb hírekkel szolgálhatunk szakmai és pénzügyi téren, mert egy régebb elkezdett projekt most kap kontúrt.

RÁK (június 22. – július 22) : 

A Rákok nagyszerűen kezdik a hetet, ami a kommunikációt illeti: nagy lesz a meggyőzőképességük, olyan ajtókat nyitnak meg, amelyekről eddig csal álmodni mertek. Egy befektetés ötlete sem kerüli el a figyelmüket, akár értékes befektetést eszközölnek. Szerelemben komoly konfliktusba ütköznek.

Figyelem, néha a gesztusok és a viselkedés gyanút adhat.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23) : 

Ez a hét tele lesz izgalmakkal az Oroszlán számára, legfőképpen ami a szerelmet és a pénzt illeti. Szerelemben egy határozott választ vársz. Készülj fel az álmatlanságra, tisztán csak a következő héten látsz majd. Pénzügyi téren a bevételek stabilitása okozhat gondokat, legfőképpen azoknál akik még mindig a családtól függenek.

Szakmailag nagyon lelkes vagy, tele leszel energiával.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23) : 

A hét egy csalódással kezdődik, egy közeli barátod megbánthat, ez pedig teljesen kizökkenthet a mindennapi rutinodból. Ne vedd szívre, másak is lehetnek nehéz napjai, nem biztos, hogy okkal akartak megbántani. Egy befektetés miatt komoly kölcsönt leszel kénytelen felvenni.

Szerelemben ne legyenek abszurd elvárások partneredtől.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23) : 

A Mérleg ezen a héten kellemetlen szituációkkal nézhet szembe, amely csorbíthat image-n. Kollégáid rábukkanhatnak egy régi titkodra, amelynek nem igazán örülsz. Hogy elkerüld ezeket a kellemetlenségeket ne játssz a tűzzel és légy minél diszkrétebb. Egyik családtagodtól pénzügyi segítséget kapsz.

Szerelemben most van itt a játék ideje. Mindenkit leveszel a lábadról.

SKORPIÓ (október 24. – november 22) : 

A Skorpió kedve ezen a héten valahol a föld alatt tetőzik, és mindezt a párkapcsolatban felbukkanó problémák okozzák. A szolid kapcsolatokat ez akár meg is erősítheti, m1g a gyengéket szét is törheti. Sajnos nem te fogod meghozni a végső döntést, éppen ezért csak reménykedni tudsz, hogy minden jóra fordul. Szakmai terveid jó irányba haladnak, szinte maguktól megoldódnak.

Több pénzre tehetsz szert ebben a periódusban.

NYILAS (november 23. – december 21) :

A Nyilasok nosztalgikus periódust fognak átélni, minduntalan felelevenítik a múltat, az elmúlt kapcsolatokat és szerelmeket, régi barátok jutnak eszükbe, akikkel már nagyon rég nem találkoztak, régi leveleket olvasnak ismét újra. A hét vége felé azonban visszakapják energiájukat, és készek újabb kalandokat felkutatni.

Pénzügyi nehézségekkel nézhetsz szembe. Szerelemben az egyedülállóak várhatnak pikáns kalandokra.

BAK (december 22. – január 20) : 

A Bak számára a hét egy kellemes meglepetéssel kezdődik szakmai téren. Lehet szó egy előreléptetésről, fizetésemelésről, vagy akár kecsegtető számokról. A láthatáron egy nagyobb befektetés is felbukkan, ami a jövőben nagy lépéseket hozhat. A pénz miatt nem kell tartania.

Szerelemben a párkapcsolatban élők kellemes pillanatokat élhetnek át.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 20) : 

A Vízöntő remek hétre számíthat. Bármibe fog bele azt jókedvvel és sikerrel zárja le, legyen szó szerelemről, szakmai életről, vagy pénzről. Energiája és munkakedve a maximumon, jó lenne ha ezt nem pazarolná el semmiségekre.

Szerelemben a hétvége rengeteg meglepetést hoz, legfőképpen az egyedülállóaknak.

HALAK (február 21.- március 20) :

A Halak hete kisebb kellemetlen beszélgetéssel kezdődik. Mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy valakivel szemben ki tudja elégíteni a múltban tett szívességeket. Kellemetlen beszélgetésekben is része lehet a Halak szülöttének, amit el is akar kerülni, mindhiába.

Hirdetés

You may also like