Home Ezotéria Ezt üzeni a cigánykártya 2018-ra! Készüljön fel mindenki!

Ezt üzeni a cigánykártya 2018-ra! Készüljön fel mindenki!

by Krisztina

A cigánykártyát már hosszú idők óta használják jövendölésekre, az előttünk álló jó és rossz dolgok megmutatására, jóslásra. Vannak,akik ezt hivatásszerűen végzik, míg mások csak hobbi szinten.

A cigánykártya 2018-ra egyértelmű iránymutatást ad, amit itt most elolvashatsz te is! Lássuk mit tartogat számunkra márciustól egészen év végéig!

Március

Sok bosszúság érhet bennünket,ami leginkább abból fakad, hogy hivatalos ügyeinket halogatjuk, sok a le nem zárt vitánk és kapcsolatunk embertársainkkal. Ha nem is valljuk be magunknak, ezt pontosan jól tudjuk. Addig nem fog békére lelni a szívünk, amíg ezeket a függőben lévő dolgokat nem tisztázzuk és rendezzük.

Április

Váratlan örömök elé nézünk, minden vágyunk és tervünk az elképzeléseink szerint alakul majd. Boldogság mutatkozik a háznál, a családnál, nem várt örömök érnek bennünket. Fogadjuk be a jót és legyünk nyitottak ezek befogadására.  Ez a hónap könnyed derűt hozhat, ha el tudunk lazulni és bele tudunk feledkezni az élet vidám pillanataiba. Ha nem tudunk lazák lenni, akkor viszont az élet megrángat bennünket.

Május

Ebben a hónapban stabilizálódnak dolgaink, magánéletünk és anyagi dolgaink. Isten szeme rajta van az életünkön, segítséget ad mindenkinek, megnyugvást és hitet afelől, hogy jó irányban haladunk. Higgyünk ebben és a dolgok alakulásában, hogy mindennek meg van a miértje.

Június

A június a párkapcsolatokról és a házas életünkről szól majd. A fel nem lángolt szerelmek most lángra kapnak, a kihűlőben lévő kapcsolatok sorsa pedig eldől. Akiknek eddig még nem kötötték be a fejét, ebben a hónapban nagy az esély a házasságra, az eljegyzésre, a lánykérésre.

Július

A szerencse hónapja lesz ez mindenki életében. A jó idő és a sok impulzusok mind-mind töltekezően hatnak majd a lelkünkre, amely segít bevonzani a szerencsét. Nyugodtan kezdjünk bele valami újba, nem kell félnünk a kudarcoktól, ebben a hónapban Fortuna és az Égiek végig mellettünk lesznek.

Augusztus

A lezárás hava lesz ez, ami leginkább a munkában és a magánéletben lesz majd igaz. Elérkezik az életünk egy ciklus végéhez, amit most kell lezárnunk. Ehhez kérjünk segítséget – bármilyen téren-, de elsősorban családtagjainkhoz forduljunk.

Szeptember

A kommunikáció hava. Üzleti ügyeink beérnek, pénzzel kapcsolatos kezdeményezéseink ebben a hónapban gyümölcsözők, akár a természet maga. Ha valakivel meg kell beszélnünk valamit, időzítsük erre a hónapra  a fontos ügyek tisztázását, mert a Merkúr segít nekünk ebben!

Október

Ez a lap mindig valaminek a következménye. Üzenetet képvisel. Az adott területen vesztesnek érezzük magunkat. Elvesztettünk valamit, anyagi vagy lelki értelemben. Hagyjuk elmenni azt, ami már nem akar az életünk része lenni és maradni és ugyanez igaz az emberekre is, akik ki akarnak lépni onnan.

November

Az ellenség kártya a legtöbb esetben a saját belső hangunkat jelöli és ez lesz igaz erre a hónapra is. Ez talán a hónap elején lesz leginkább érezhető, amikor a Mindenszentek környéki napokon felelevenednek majd bennünk elhunyt szeretteink emlékei. Ami a külvilágban ellenségként jelenik meg, bennünk is megvan tükörképként. Kellemetlen szembesülni vele, de attól még itt a feladat, hogy leküzdhessük!

December

A Halál lapja nem egy személy halálát jelöli, hanem azt, hogy hatalmas sorsfordulat vár ránk. Bizonyos dolgaink,kapcsolataink véget érhetnek, de minden esetben jobb dolgok várnak ránk. A lap jelent küszöbön álló nagy fordulatot, változást. Esély lesz a változtatásra. Utal a lap kedvezőtlen, de nem tragikus fordulatra is. A kártya az újrakezdés, a megújulás, az újjászületés lehetőségét is előrevetíti. Jelzi azt is, hogy valami “halálbiztos”an bekövetkezik. Utalhat még végzetszerűségre, elrendelt dolgok bekövetkezésére.

 

Hirdetés

You may also like