Home Érdekes! Erre költene Berki tízmilliókat, derült ki az Ázsia Expressz forgatásán

Erre költene Berki tízmilliókat, derült ki az Ázsia Expressz forgatásán

by Judith

A TV2 újdonsült műsorában, az Ázsia Expresszben 7 sztárpár vág neki a kalandos utazásnak. Az egyik ilyen párost Berki Krisztián és a Viszkisként elhíresült Ambrus Attila alkotja. De a színes társaságban a kékvérű Pallavicini Zita őrgrófnővel is találkozhatunk.

 

Berkin ilyen színes társaságban még élénkebb fantáziáról ad tanúbizonyságot. Az együtt töltött idő során Ambrus Attilával van idejük hosszasan elbeszélgetni, többek között Zita őrgrófnő származásáról és ennek kapcsán arról, hogy akár Krisztián is megszerezhetné magának a grófi rangot, ha már úgyis szokták így szólítani a közvetlen környezetében.

Habár nem tűnik egyszerűnek és anyagilag sem jelenthet kis kihívást, Berki úgy gondolja, a lehetetlen nem létezik!

Ambrus Attila történelmi tudása igen kiterjedt és Ázsiában a hosszú menetelések során rengeteget mesélt nekem történelmi családokról. Zita kapcsán került szóba a nemesség és egy alkalommal Ambrus rá kérdezett, hogy ha már a szűk környezetemben bárónak vagy grófnak becéznek, nem akarom -e hivatalosan is megszerezni valamelyik címet.

Bevallom fogalmam sem volt arról, hogy ez vérségi kapcsolat nélkül is lehetséges, de Attila szerint összejöhet…” – kezdte a napilap csütörtöki számában Krisztián, aki azt is elárulta, mire lenne hajlandó a nemesi címért.

(ripost.hu)

Hirdetés

You may also like