Home Csináld magad Egy nő virágcserepeket tör össze. Ha meglátod mivé változtatja őket, te is kipróbálod!

Egy nő virágcserepeket tör össze. Ha meglátod mivé változtatja őket, te is kipróbálod!

by Judith

Az olasz romantikus drámákban az indulatos hősnők hajlamosak virágcserepeket dobálni „szeretőjük” felé- virágcserép, minél nagyobb, annál jobb. Itt egy kicsit másról van szó, hiszen egyszer-egyszer leeshet egy cserép és el is törhet, még különösebb dráma nélkül is.

Ilyenkor semmi ok a felháborodásra, mivel még egy törött virágcserépből is lehet valami igazán újat és csodásat alkotni. Nézd meg ezeket az összetört cserepeket egy új megvilágításban.

Elég egyértelmű, hogy nem minden cserép a puszta véletlennek köszönhetően tört össze, viszont direkt összetörni egy virágcserepet még jó móka is lehet, főleg ha tudjuk, hogy valami szuper dolgot lehet kihozni belőle.

Ha rászánod magad, hogy hasonló módon ültess virágot, jól helyezd el a földben a cserépdarabokat, különben ingatag lesz az alkotásod.

Minnél nagyobb cserepet választasz, annál jobb dolgokat hozhatsz ki belőle. Ezek a cuki kis kertek tündérkert néven ismeretek és elnézve milyen mesésen néznek ki, elég valószínű, hogy valóságos tündérek is belakják őket hamarosan.

Hirdetés

You may also like