Home Érdekes! Durván kiakadt Schobert Norbi: 70 kg alatt nincs jó Nő???

Durván kiakadt Schobert Norbi: 70 kg alatt nincs jó Nő???

by Krisztina

A fitneszpápa a Facebookon akadt ki egy most terjedő bejegyzés miatt.

 

Éppen egy évvel ezelőtt kavarta fel az állóvizet Schobert Norbert azzal a kijelentésével, hogy „a szülésnél cseszik el a nők, nem adják le a pluszt és ocsmány lesz a bőrük”. A fitneszgurut akkor keresztre feszítették kijelentései miatt, pedig ő csak arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a túlsúly mennyire káros az egészségre.

Norbi legújabb posztja miatt is forrnak már az indulatok. A fitneszpápa most amiatt ragadott klaviatúrát, mert nyakra-főre osztják a nők a közösségi oldalakon azt a képet, amelyen az a felirat, hogy „70 kg alatt nincs jó Nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!”.

Az egészséges életmód nagyköveténél ez kiverte a biztosítékot és keresetlen szavakkal támadt rá azokra, akik szerint ez valóban elfogadható.

 

 

„Az ilyen posztokkal romboljátok le a magukra odafigyelő, igényes Nőket és hagyjátok büszkén az Instán feszíteni pizzával, kólával, jégkrémmel a kézben, a nem sportoló 70 felettit! Betaszítjátok a diabéteszbe, IR-be, szívbetegségbe, mellrákba, depresszióba, az összes hájbetegségbe! Ez Nektek simán megy! Hagyjátok, hogy elfogadja az egészségileg elfogadhatatlant!” – írta.

„70 kilótól vagy jó Nő?! Csak azzal jó a szerelem? Kellő zsír és sonka a fizikai vágyadhoz? Gratulálok! Én szégyellem magam! Nőgyalázás lájkolva! Tárgyiasítás! Szexuális segédeszköz kilóra mérve!” – folytatta a posztban.

A poszt természetesen kommentcunamit indított el, a hozzászólók pedig két táborra szakadtak.

Hirdetés

You may also like