Home Érdekes! A megcsalás korai jelei, amit nem árt észrevenned!

A megcsalás korai jelei, amit nem árt észrevenned!

by Krisztina

Sajnos nagyon fájdalmas dolog lehet az egyik fél számára, amikor a partner félrelép és a megcsalás kiderül.

Ilyenkor szokott felmerülni az a kérdés, hogy miért nem vettük észre az árulkodó jeleket és hogy lehettünk ennyire buták, hogy hagytuk idáig elfajulni a dolgokat.

Lássuk milyen korai jelekre érdemes figyelnünk, amelyek már sokkal korábban jelzik, hogy baj lesz a kapcsolatban!

Az egyik leggyakoribb jel az, amikor a hűtlen fél sokkal kedvesebb, figyelmesebb a másikkal. Ennek oka az, hogy megpróbálja ellensúlyozni a lelkiismeret-furdalását. Egyfajta jóvátételként, kiengesztelésként megpróbálja helyrehozni az elkövetett hibáját.

Amikor valaki új szokásokat vesz fel hirtelen, akkor az bizonyos esetekben a megcsalás jelének tekinthető. Többen is arról számolnak be, hogy megváltozik a párjuk számítógépezési, telefonálási szokása. A telefonját például nem szívesen adja ki a kezéből.

Ha a veszekedések során, de még békeidőben is az egyik fél nagyon gyakran utal arra, hogy mi lenne, ha véget érne a kapcsolatot, akkor elképzelhető, hogy valamikor hátlen volt. Hiszen gondoljunk csak bele: aki maximálisan őszinte és boldog a kapcsolatában, nem szokott a „vég”-ről szóló megjegyzéseket a másikhoz dobálni.

A féltékenység egyik tipikus kísérőjelensége, és egyben a megcsalás egyik jele is, hogy a megcsaló fél azzal vádolja meg a párját, amit ő elkövetett. „Te mindig mások után koslatsz!” Mindezt egyébként a hűtlen fél azért mondja el rendszeresen, hogy így kisebbítse a félrelépés súlyosságát.

Gyakori, hogy a megcsaló fél korábban szívesen tervezgetett a párjával, ábrándozott a jövőről anyagi szempontból, szervezte a közös időtöltéseket, de egyszer csak elkezdte hanyagolni a jövőbe vetett tervek és álmok témáját. Aki megcsalja a párját, gyakran semmilyen érdeklődést nem mutat a párkapcsolat jövőjét illetően.

A megcsalás jelei közé soroljuk azt is, amikor a párunk indokolatlanul izgatott lesz, ha olyan kérdéseket tesznek fel neki, hogy: „Mikor jössz ma haza?” vagy „Mit csinálsz munka után?” Ilyen kérdések esetén megijed, mert attól tart, hogy talán már a másik sejt valamit.

Szerző: otletdivak.tarhelypark.eu

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .