Home Ezotéria A júliusi magabiztos, a januáriak makacsak…Minden hónap egyedi! Derítsd ki, mit árul el rólad a születési hónapod!

A júliusi magabiztos, a januáriak makacsak…Minden hónap egyedi! Derítsd ki, mit árul el rólad a születési hónapod!

by Judith

Január

A január szülöttei kemény dolgozók, határozott véleménnyel. Nem félnek mások tudtára adni, amit gondolnak. Hajlamosak makacsak lenni és nem viselik könnyen, ha irányítva vannak. Jó vezetők, mivel állandóan hajtja őket a siker iránti vágy. Nehezen hallgatnak a parancsokra.

Február

A februárban születettek kreatívak és nagy képzelőerővel rendelkeznek. Szeretik nagyobb projekteknek elkötelezni magukat és imádják a mély, filozófikus beszélgetéseket. A felszínes emberek untatják és idegesítik őket. A hozzájuk közel állók szabad szelleműnek tartják őket. Az egész világ egy kaland, amely csak arra vár, hogy belevessék magukat.

Március

A március szülöttei is nagy képzelőerővel rendelkeznek, de a februáriakkal ellentétben, ők inkább introvertált, csendesebb típusok. A gondolataikban élnek és elméleti mesterműveket kreálnak maguknak. Ők legnemesebb és legmegfontoltabb emberek. Vágyják a békességet és a nyugalmat.

Április

Az április szülöttei figyelemre éhesek. Imádnak a rivaldafényben lenni. Nem könnyen viselik el, ha mások utasítgatják őket, ami ellenszegül a hírnév iránt vágyódó természetüknek. Mindig keresik a kalandokat és szükségük van az adrenalin löketekre. Néha túl hangosnak és ellenszenvesnek tűnhetnek.

Május

A májusban születettek hajlamosak kicsit tesze-toszák és szeszélyesek lenni. Gyakran és rendszeresen előfordul velük, hogy hirtelen meggondolják magukat. Közvetlen típusok, akik szeretnek új emberekkel megismerkedni. Szeretik a pezsgő társasági életet és nem bírják az egyedüllétet. Könnyen elunják magukat.

Június

Ők a világ megmentői. Érzékenyen és odaadóak, mindig a legjobbat akarják a világnak. Kreatív szelleműek, akik előre gondolkoznak a jövőben. Folyamatosan azon törik a fejüket, hogyan valósítsák meg az ötleteiket. Mivel nagyon érzékenyek, gyakran ütköznek nehézségekbe, hogyan fejezzék ki érzelmeiket.

Július

A júliusban születettek majdnem ugyanolyanok, mint a júniusiak, csak ők még inkább extrovertáltak. Magabiztos, boldog emberek, viszont a felszín alatt egy komolyabb természettel rendelkeznek. Akár a júniusiak, leplezik a félelmeiket és érzéseiket.

Augusztus

Az augusztus szülöttei a kezükbe veszik a dolgok irányítását. Néha vakbuzgóak és mindig övék az utolsó szó. Gyakran túlgondolják a dolgokat és ezért jól teljesítenek olyan területeken, ahol fontos a kritikus gondolkodás. Nem gyakran mutatják meg emberi oldalukat.

Szeptember

A szeptemberben születetteknek néha túlzott elvárásaik vannak a körülöttük lévőkkel. Úgy jöhet le, hogy gonoszak és makacsak és ha végzel velük a rossz tulajdonságaik miatt, soha nem hagyják, hogy túltedd magad rajta. A magas elvárásaik gyakran vezetnek csalódottsághoz.

Október

Az októberben születettek épp az ellenkezői annak az évszaknak, amelyben születtek. Amíg az időjárás is állandóan változik és a dolgok éppen elmúlóban vagy születőben vannak (attól függően, hogy melyik féltekén élsz), az októberiek szeretik, ha a dolgok sziklaszilárdak és stabilak. Nem szeretik a konfrontációt és utálják a változásokat.

A novemberben születettek a legrejtélyesebbek a csapatban. Elrejtik az érzelmeiket, de nincs túl sok félelmük. Ez egy érdekes kombinációt alkot. Nem állítja meg őket semmi. Szenvedéllyel szeretik az életet.

December

A december szülöttei a legnagylelkűbb emberek, de hajlamosak az arroganciára és erőszakosak tudnak lenni az elképzelésikkel kapcsolatban. Keményen dolgoznak és nehez tudnak megülni a fenekükön. A barátaik harciasnak tartják őket a szabad szellemű hozzáállásuk miatt.

Hirdetés

You may also like