Home Egészség & életmód 7 férfitípus, akiknek egyetlen nő sem tud ellenállni. Te találkoztál már velük?

7 férfitípus, akiknek egyetlen nő sem tud ellenállni. Te találkoztál már velük?

by Judith

Van néhány jellemvonás, amely segít a férfiaknak meghódítani a nőket, ez az oka annak, hogy néhány pasas a legjobb csajokat is megkaphatja. Talán nem a legjóképűbbek vagy a leggazdagabbak, de ezeknek a tulajdonságoknak a birtokában egyszerűen ellenállhatatlanok.

 

Íme 7 férfi típus, akikért a nők képesek megveszni és a magyarázat, hogy megérthessük, miért is olyan vonzóak. A nők eldönthetik, melyik típus jön be nekik a legjobban, a férfiak pedig megnézhetik, hogy melyik típusba tartoznak, esetleg miben változtathatnak, hogy egy bizonyos típusban a legjobbak legyenek.

  1. A magabiztos férfi

Mindig teljesen biztos magában ls megingathatatlan. Fegyelmet és erőt sugároz és soha nem  féltékeny más férfiakra. Egyszerűen tudja, hogy ő a legjobb és senki, semmilyen módon nem jelent rá fenyegetést. A párjának lehetnek férfi barátai és kávézhat egyet a kollégáival bármikor, anélkül, hogy jelenetre kellene számítania.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

A magabiztos férfinak senki jóváhagyására nincs szüksége és ez még vonzóbbá teszi őt. A nők ezt nagyon vonzónak találják. Nagyszerűnek tartják őket, ahogyan a környezetük is.

  1. Az intelligens férfi

Soha nem unalmasak a beszélgetések, legyen szó bármilyen témáról. Szellemileg ösztönző beszélgetéseket kezdeményez és figyel arra, amit a nő mond. Tudja, hogyan lehet egy nőt megnevettetni, aki értékeli a szellemességét és még azt is tudja, hogyan teheti a politizálást érdekessé.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

A legtöbb nő számára a szellemi kapcsolódás a párkapcsolat igen nagy részét teszi ki, tehát a férfiaknak nem szabadna visszafojtaniuk ezt a jellemvonást.

3.   A figyelmes férfi

Mindig udvariasak, ők azok, akik kihúzzák a nőnek a széket és kinyitják előttük az ajtót. Desszertet ajánl fel a vacsora végén és állja számlát. Érzékeny típus és érdekli a nő érzései. Soha nem kényszeríti a nőt, hogy tovább maradjon, mint ameddig szeretne.

Miért nem tudnak a nők ellenállni

Mondhatni minden nő átéli a rossz fiús időszakot, aki goromba és soha nem hívja vissza. Ez gyakran átírja a látásmódot és a fontossági sorrendet. Ezután a legtöbb nő rájön, hogy olyasvalakire van szüksége, aki hosszútávon is jól bánik vele. Nem érdemes tehát színlelni, mert előbb-utóbb úgyis kiderül.

  1. A romantikus férfi

Ő az, aki hisz a klasszikus románcokban. Gyakran ír üzenetet, hogy tudassa, gondol a nőre, beszél az érzéseiről, virágot visz a nőnek és gyertyafényes vacsorákat szervez. Az ilyen férfiak mellett a nők hercegnőnek érzik magukat.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

Igazából nehéz is ellenállni egy olyan férfinek, aki mellett a nő hercegnőnek érzi magát. A nő megbecsülve érzi magát és bátran viselkedhet a saját romantikus elképzelései szerint, anélkül, hogy attól kellene tartson, hogy ezt félreértik.

  1. A művész

A pillanatnak él és gyakran cselekszik spontán. Akár egy dalt ír a nőnek és szerenádként elénekli, akár egy festményt fest neki, hogy az egész világnak megmutathassa, mennyire szereti őt.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

Egyedinek lenni mindig kellemes érzés. Semmi nem bizonyítja ezt jobban, mint valaki múzsájának és inspirációja forrásának lenni. A férfi kreatív szelleme elkápráztatja a nőt és egyre inkább elkezd kötődni a férfi kreatív elképzeléseihez.

  1. Az egzotikus férfi

Általában valamilyen egzotikus helyről származik a világ másik végéről. Édes akcentusa és eltérő szokásai vannak. Máshogyan látja a világot és ez nagyon vonzó tud lenni! Még ha valami rosszat is tesz, az valahogyan képes egyedi bájjal párosulni.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

A kíváncsi nők mindig izgatottak ha egy olyan férfival találkozhatnak aki új ajtót nyit a világra.Egy másik kultúrából származó férfival randizni mindig lenyűgöző.

  1. A szabad szellemű férfi

Mindig ott van éppen és akkor, amikor ő akar, anélkül, hogy a következményekkel törődne. Őrült dolgokat csinálhat, mint állati gyorsan motorozni vagy éppen kihagyni a munkát, hogy elvihesse a nőt valahová, ahol jól érezhetik magukat együtt. De újra kiemeljük, a következmények nem fontosak nekik.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

Egy bizonyos ponton minden nő belezúg egy ilyen lázadóba. A gondtalan hozzáállás megőrjíti a nőt és emiatt túláradó érzésekkel teli életre vágyik napi szinten. Valahol a szíve mélyén azért mégis meg szeretné szelídíteni ezt a rossz fiút, de ez nagyon ritkán jön össze.

Hirdetés

You may also like