Home Ezotéria 4 csillagjegy, aki el van átkozva a szerelemben!

4 csillagjegy, aki el van átkozva a szerelemben!

by Krisztina

A szerelemben nem mindenki szerencsés, sajnos vannak olyanok, akiknek több jut a csalódásból, a kellemetlenségekből, mint másnak.

 

Most 4 csillagjegyről lesz szó, akik általában pechesek a párkapcsolatok terén,de most kiderül, hogy mi miért történik.

1. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek többsége kettős személyiséggel rendelkezik, és azonnal változtatni akarnak, mihelyt rájönnek, hogy baj van a párkapcsolatukban. Eleinte minden jól megy, de később minden kudarcba fullad.

Az Ikrek nagyon lelkesek a kapcsolatuk elején, mindent meg akarnak tenni párjukért, de akár pár hét múlva hirtelen rájönnek, hogy mégsem volt jó ötlet az egész.

2. Szűz

A Szűz csillagjegyűek rendkívül igényesek, főként a szerelemben. Ha eleinte nem is, de később kimutatják foguk fehérjét, ami végzetes lehet egy párkapcsolat számára.

Ezek az emberek nem tűrik el, ha valaki túlzottan beférkőzik az intim szférájukba. Emellett gyakran szeszélyesek, ami szintén nem tesz jót az együttélésnek, vagy éppen a munkahelyi kapcsolatuknak. Olykor megszállottak is, nem képesek felhagyni bizonyos dolgokkal.

3. Bak

A Bak csillagjegyűek idealisták a szerelemben. Hajlamosak eleinte mindent rózsaszínben látni, addig, míg rájönnek, hogy nem minden az, aminek látszik.

Párkapcsolataik nem tartanak sokáig, és a szex terén is csalódás éri őket, mivel színes, gazdag fantáziájuknak szinte senki sem tud eleget tenni.

4. Nyilas

A legtöbb szerelmi bánat a Nyilasokat éri. Egyszerűen szinte mindig rosszul választanak, vagy olyan személybe szerelmesednek bele, akikkel nincsenek egy hullámhosszon az érzelmek tekintetében, vagy pedig a korkülönbség keseríti meg a románcukat.

Nagy veszekedések közepette zajlik a szakításuk, de mindenből képesek tanulni.

Hirdetés

You may also like