Home Ezotéria 3 női csillagjegy, akiket a párjuk meg fog csalni 2018-ban!

3 női csillagjegy, akiket a párjuk meg fog csalni 2018-ban!

by Krisztina

A megcsalás egy kapcsolaton belül egy nagyon súlyos és komoly következményekkel járó bűn, ami képes tönkretenni még a mély érzésekkel teli szerelmet is.

Az asztrológia szerint 2018-ban az alábbi 3 női csillagjegy jobb, ha szemmel tartja a párját, mert könnyen félreléphetnek!

1. SZŰZ

Mindig a hosszútávú kapcsolatok híve, és a leggyakrabban boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Azonban ez idén megváltozhat, hiszen a képbe kerülhet egy harmadik.

Az is megtörténhet, hogy a munkahelyi stressz miatt nem tud most odafigyelni a kapcsolatára, a párjára, így az magányosnak érzi magát, és valaki más karjaiban keresi a boldogságot. De minden nehézségből van kiút, fel a fejjel, jó, hír, hogy az esetleges megcsalás után gyorsan rátalál egy új szerelem,

2. BAK

Még el sem kezdődött az új szerelem, de már naponta vannak veszekedések, a hűtlenség is megeshet. Nagy az esély, hogy a Bak nő párja megelégeli a dolgot, és úgy dönt, hogy kilép a kapcsolatból. Azonban érdemes már most elgondolkodni a Bak nőnek azon, hogy milyen kapcsolatban van az illető férfival, és ha netán úgy érzi, hogy ez a viszony mérgező, akkor érdemes még időben kimondani, hogy vége, így védve az önbecsülését.

3. BIKA

A Bika nő azt hiszi, hogy a kapcsolata az őszinteségen, és a kölcsönös bizalmon alapszik, de párjáról kiderülhet, hogy lehetnek titkai. Ha egy például korábban ér haza a munkából, könnyen ott találhatja a párját egy másik nővel. Ez érzékenyen hathat rá, sőt összetörhet a szíve, de idővel képes lesz összeszedni magát, és tovább lépni.

A végén pedig megtalálja azt a férfit, aki megbecsüli és tisztelni fogja őt.

Hirdetés

You may also like